Haftanın bir günü proteinle beslenin

20.05.2015
715
Haftanın bir günü proteinle beslenin
REKLAM ALANI

HAFTANIN BİR GÜNÜNÜ SAF PROTEİNE AYIRIN

Haftada bir gün saf proteinle(et,yumurta,yoğurt) beslenmek metabolizmayı ve sindirim sistemini daha hızlı çalıştırıyor.Yeterli protein tüketimi yağların hızla yakılmasını sağlıyor.

HAFİF BİR HAYATA MERHABA DİYİN

REKLAM ALANI

Neden mi hafif? Çünkü buna ihtiyacamız var.Artık hafifleme zamanı.Hem bedensel hem de ruhsal olarak özgürleşmek için şu andan iyisi yok.Öncelikle farkına varmamız gereken bu sakın kilolarınızdan kurtulma hedefinizi ertelemeyin.İşe hemen koyulun .Yıllardır kulak veren insanlarla çalışıyorum,her geçen gün daha fazla insan hafif bir hayata adım atıyor.Unutmayın fiziksel bir hafiflik, ruhsal rahatlama ve enerji düzeyine yükselmesine sağlar.Bu da sağlıklı ve mutlu hayatın kapılarını açar.

 YAKINLARINIZI MOTİVE EDİN

Sağlıklı beslenme alışkanlığı küçük yaşta ailenizden ve arkadaşlarınızın yönlendirmesiyle olur.Yaşınız ilerledikçe kilonuzun farkına vardıkça çevrenizdekilerin ve ailenizin sizin üzerindeki etkisini daha iyi anlarsınız.Kilo vermek için hem kendinizi hemde çevrenizdekileri motive edin.

NE İSTEDİĞİNİZE KARAR VERİN

Aynaya baktığınızda sahip olmak istediğiniz  vücudu mu görmek istersiniz yoksa fazladan doldurulmuş bir tabaka mı görmek istersiniz? Gerçekten ne istediğinize karar verin.Kilo veremezsin sen zayıflayamazsın gibi cümleleri arkanızda bırakın.

Yukarıda sizlerle paylaşmış olduğumuz haftanın bir günü proteinle beslenin başlıklı bilgileri yetersiz bulduysanız GOOGLE‘DEN faydalanabilirsiniz.

 

    

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.