Uzak durmamız gereken burçlar

23.09.2016
805
Uzak durmamız gereken burçlar
REKLAM ALANI

İnsanlar burçlarının özelliklerini bazen az bazen ise aynısı gibi olarak karakterinde taşır. Ve bilinen bazı burçlar vardır ki bu burçların özellikleri sizlerin korkmasına yol açabilir. Sadece iyi huyların değil kötü huyların da yer aldığı burç bilgileri insanları tanımada geçerli olabilecek etkenlerden olabilir. Her özelliği kötü olmamakla birlikte sizleri bazı burçlar hakkında uyarmak istedim. Deneyimlerimden ve burçlara olan ilgimden yola çıkarak hazırladığım 5 uzak durulası burç. Bu burçların genel özellikleri kötü olmakla birlikte olumlu özellikleri de oldukça fazladır. Ayrıca her insanda tüm kötü özellikler yer almaz.

1- AKREP BURCU

Çok kıskançtır. Karşısındakini kıracak şekilde kırıcı konuşabilir. Çok çabuk sinirlenir. Aşırı tepkiler gösterebilir.Kendisine yapılan hiç bir şeyi asla unutmaz ve kincidir. Sevmediği insana karşı acımasızdır.Sevmediği insanların zayıflıklarından mutlu olur. Egoist ve bencildir.

REKLAM ALANI

2- ASLAN BURCU

Daima küstah bir yapıya sahiptir. Acımasız bir yapısı vardır. İsmini aldığı aslanın özelliklerini yansıtır. Diktatörce davranır. Lider olmak ister. Önüne geçeni indirmek için tüm kötülükleri yapabilir. Serttir. Pohpohlanmak ister.Çok ilgi görmek ister. Egoisttir.

3- KOÇ BURCU

Başkalarının duygularına çok duyarsız kalır ve egoisttir. En önemlisi kendisidir. Kaba ve önyargılı davranışlara sahiptir.

4-KOVA BURCU

Çok inatçıdır. Serttir. Duygularını belli etmemeye çalışır İkna etmek için her şeyi yapar. Huzursuz, sıkılgan ve aksidir. Asi bir ruhu vardır. Kendisi önemlidir.

5- OĞLAK BURCU

Cimri ve duygusuzdur bir yapıya sahiptir. Açgözlü ve oldukça sorunludur. Sosyal hayatta yalnızdır. Kötümser ve hırslıdır. Görünüşe, paraya, prestije çok fazla önem verir.

 

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.