13 temmuz 2015 burç yorumları

13.07.2015
1.910
13 temmuz 2015 burç yorumları
REKLAM ALANI

KOÇ BURCU GÜNLÜK  YORUMU:Aşk konusunda kalbiniz kırılmış olabilir.Ama bu durum bir daha aşkın kapısını çalmayacağını göstermiyor.Kendinize güvenmelisiniz.Yine yoğun bir gün sizi bekliyor.Gün boyu koşuşturabilirsiniz.Aileniz ile ilgili bazı sorunlar yaşabilirsiniz.

BOĞA BURCU GÜNLÜK YORUMU:Yoğun bir dönemden geçtiniz.Biraz dinlenmeye,enerji toplamaya ihtiyacınız var.Bugün ailenizin desteğini yanınızda hissedeceksiniz.Sevgilinize karşı fazla kıskanç davranıyorsunuz.Bu tutumunuz da ilişkinizi  yıpratıyor.

İKİZLER BURCU YORUMU:Aşkta hayallerinizin gerçekleşmediğinden yakınıyorsunuz.Hiç bir şey için olumsuz düşünmemelisiniz.İş hayatınız çok iyi gidiyor,gün geçtikce daha da iyileşecek.Çevrenizdekiler tarafından çok takdir ediliyorsunuz.

REKLAM ALANI

YENGEÇ BURCU YORUMU:Cana yakın ve sıcak davranışlarınızla herkesin gönlünüce çok kolay fethedebiliyorsunuz.Çevrenizde size ilgi duyanları görmezlikten gelmeyin.İş konusunda yaptığınız işler takdir ediliyor.Ama hayat işten ibaret değildir.

ASLAN BURCU YORUMU:Maddi olarak biraz sıkıntı çekebilirsiniz ama bu konuya fazla canınızı sıkmayın.Elinizi attığınız her konuda büyük başarı sağlıyor,kendinizle gurur duyuyorsunuz.Ama bu sırada ailenizi ve sevdiklerinizi ihmal ediyorsunuz.

BAŞAK BURCU YORUMU:Bugün sakin olmaya çalışmalısınız.Çünkü gelişen olaylar birden lehinize dönüp sizi mutlu edebilir.Maddi açıdan rahat bir dönem ama bel ağrılarından yakınabilirsiniz.Sıcak havalara dikkat ederseniz iyi olur.Şans sizden yana

TERAZİ BURCU YORUMU:Her şeyi mantığınızla çözmeye çalışırken sevdiğiniz kişinin kalbini kırdığınızı unutmayın.Ona karşı daha duyarlı olmaya çalışmalısınız.Ani bir iş seyahatine çıkmanız gerekebilir.Maddi açıdan sıkıntı bir gün geçirebilirsiniz.

AKREP BURCU YORUMU:Aşk hayatınızda dengeleri kuramadığınız bir dönemden geciyorsunuz.Hayatınızın monotonlaştığını hissediyorsunuz.Artık değişimin zamanı geldi de geciyor bile.Eski arkadaşlarınızı düşünmekten vazgeçin,güzel günler kapıda.

YAY BURCU  YORUMU:Sakin ve mutlu bir gün geçirmek için yalnız kalmayı tercih edebilirsiniz.Ama arkadaşlarınızı kıramayarak bir davete katılmak zorunda kalacaksınız.Gece boyunca çok eğlenecek,bütün ilgiyi üzerine toplayacaksınız.

OĞLAK BURCU YORUMU:Öyle sinirli ve kızgınsınız ki çevrenizdeki herkesi kırıp üzüyorsunuz.Dakin sakin ve sabırlı olmalısınız.Yakın bir akrabanızı ziyaret etmeniz gerekebilir.Uykunuzu düzene koymalısınız.Sıcaklara çok dikkat etmelisiniz.

KOVA BURCU YORUMU:Son günlerde iyicene içinize kapandınız ve hiç arkadaşınızla görüşmek istemiyorsunuz ama sosyal hayattan bu kadar uzak kalmanız doğru değil.Aile içindeki sorunları cözümü için sizden yardım istenebilir.

BALIK BURCU YORUMU:Her konuda mükemmeli arıyor ve boşu boşuna kendinizi yıpratıyorsunuz.Elinizdeki imkanların kıymetini bilseniz hem kendinizi iyi hissedersiniz hemde sevdiğiniz kişiyi fazla üzmezsiniz.

 

Burçlar ile ilgili olarak bu yazımız yetersiz geldiyse öyleyse GOOGLE‘DEN yararlanın

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.