Fenerbahçe Galatasaray derbisi ne zaman saat kaçta?

18.11.2016
429
Fenerbahçe Galatasaray derbisi ne zaman saat kaçta?
REKLAM ALANI

Fenerbahçe Galatasaray derbisi ne zaman saat kaçta?

Fenerbahçe Galatasaray derbisi ile bu hafta nefes kesecek bir mücadele sahne alacak. Derbi öncesinde yaşanan gelişmeler dikkat çekiyor. Galatasaray taraftarı 6 yıl sonra Kadiköy’de derbi izleyecek. Deplasman yasağının kalkamsı ile birlikte Fenerbahçe Galatasaray derbisi daha da heyecanlı bir bekleyişe sahne oluyor. Peki Fenerbahçe Galatasaray derbi maçı ne zaman saat kaçta oynanacak? İşte derbi öncesi yaşanan tüm gelişmeler

Fenerbahçe Galatasaray derbisi ile heyecan dolu mücadele bu hafta spor severler ile buluşuyor. Türk futbolunun iki ezeli rakibi Fenerbahçe ve Galatasaray derbi mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Karşılaşma öncesinde dikkat çeken istatistikler var. Peki Fenerbahçe Galatasaray derbi maçı ne zaman saat kaçta oynanacak?

REKLAM ALANI

Galatasaray, Kadıköy’de galibiyete hasret

Sarı-kırmızılı takım, pazar günkü derbinin oynanacağı Ülker Stadı’nda 17 yıla yakın süredir maç kazanamıyor – Fenerbahçe karşısında deplasmanda son galibiyetini 22 Aralık 1999’da alan sarı-kırmızılı ekip, sonraki 20 resmi maçın 6’sında berabere kalıp, 14’ünü kaybetti – Galatasaray, bu süre içinde Kadıköy’deki beraberliklerinden 2’sini Türkiye Kupası maçlarında alırken, deplasmandaki son 17 lig maçından 13’ünü yitirdi, sadece 4’ünde berabere kalabildi

Fenerbahçe Galatasaray derbi maçı ne zaman saat kaçta?

Fenerbahçe Galatasaray derbisi 20 Kasım Pazar günü oynanacak. Saatt 20:00’da oynanacak mücadele LİG TV kanalından canlı olarak yayınlanacak

Spor Toto Süper Lig’de 20 Kasım Pazar günkü derbi öncesi Galatasaray, Kadıköy’de 17 yıla yakın süredir Fenerbahçe’yi yenemiyor. Sarı-kırmızılı ekip, derbi maçın yapılacağı Ülker Stadı’nda rakibi karşısında son galibiyetini 1999 yılında aldı. 22 Aralık 1999’da yapılan lig maçını 2-1 kazanan Galatasaray, Fenerbahçe ile daha sonra Kadıköy’de oynadığı 3’ü Türkiye Kupası, 17’si de lig olmak üzere 20 resmi maçta galibiyete ulaşamadı. Galatasaray, bu süre içinde Kadıköy’deki beraberliklerinden 2’sini Türkiye Kupası maçlarında alırken, deplasmandaki son 17 lig derbisinin 13’ünü yitirdi, sadece 4 müsabakada beraberlik alabildi.

İki takım arasında Kadıköy’deki son 20 resmi maçtan 14’ünü Fenerbahçe kazanırken, 6’sı berabere sonuçlandı. Fenerbahçe’nin bu süredeki 41 golüne, Galatasaray 14 golle yanıt verebildi.

Fenerbahçe – Galatasaray derbisini Cüneyt Çakır yönetecek
Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonunun 11’inci haftasında oynanacak maçların hakemleri belli ouldu. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, 20 Kasım pazar günü Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak derbi mücadeleye FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır’ı atadı.

Fenerbahçe, Kadıköy’de derbi kaybetmiyor
Sarı-lacivertliler, ev sahibi olduğu lig maçlarında Galatasaray’a 17, Beşiktaş’a ise 12 maçtır yenilmiyor – Fenerbahçe, Ülker Stadı’ndaki lig derbilerinde Galatasaray’ı son 17 maçtan 13’ünde yenip, 4’ünde berabere kaldı, Beşiktaş ile yaptığı son 12 maçtan da 8’ini kazandı, 4’ünde eşitliği bozamadı

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında 20 Kasım Pazar günü oynanacak maç öncesi sarı-lacivertliler, son yıllarda Kadıköy’deki lig derbilerinde Galatasaray ve Beşiktaş’a karşı yenilgiyi unuttu. Fenerbahçe, Ülker Stadı’ndaki lig karşılaşmalarında Galatasaray’a 17, Beşiktaş’a ise 12 maçtır mağlup olmadı.

Sarı-lacivertliler, büyük taraftar desteği altında oynadığı Kadıköy’deki lig derbilerinde Galatasaray’ı son 17 maçtan 13’ünde yenip, 4’ünde berabere kaldı. Fenerbahçe, Beşiktaş ile yaptığı son 12 maçtan da 8’ini kazandı, 4’ünde berabere kalarak rakiplerine boyun eğmedi. Fenerbahçe, Kadıköy’deki lig maçlarında Galatasaray’a karşı son yenilgisini 22 Aralık 1999, Beşiktaş’a ise 17 Nisan 2005 tarihinde aldı.

Fenerbahçe Galatasaray derbisi ne zaman saat kaçta

582ea603c03c0e2fbc90d179

Haber , Türkiye , Haberler , Son Dakika , Son Dakika Haberleri galatasaray , fenerbahçe , derbi , derbi ne zaman

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.