Tok tutturan süper besinler

01.06.2015
791
Tok tutturan süper besinler
REKLAM ALANI

YULAF KEPEĞİ:Kan şekerini çok yavaş yükselttiği için ani iştah ataklarını önlüyor, geç acıkmanızı sağlıyor.Bir başka güzel tarafı ise bağırsakların çalışmasını desteklemesidir.Kabızlık sorunu çekenlere önerilir.

 

BROKOLİ:Vitamin,Lif kalsiyum yönünden de zengin olan brokoli aktif zayıflama sürecinizde sofralarınızın baş tacı olmayı hak ediyor.Benim tavsiyem buharda bir güzel haşlayın, küçük parçalara bölün, üzerine limon, azıcıkda zeytin yağı ve baharatla süsleyin.

REKLAM ALANI

 

BEYAZLAHANA:Beyaz lahana hangi gruba dahil etsek bilemedik ama içerindeki yüksek lif tok tutturanlar’a girmeyi daha çok hak ettiğini düşündük doğrusu.Lahana deyince aklın başka yerlere gitmesin, son günlerde özellikle internette kendine ciddi bir Pazar bulan lahana kapsüllerinden söz etmiyorum, aman ha! Bildiğimiz pazardan, marketten alınan öz be öz yapraklı lahadan bahsediyoruz.Pazarlama tuzaklarına sakın düşmeyin,siz siz olun herşeyin doğalını tüketin.

 

TURP: Öyle bir yiyecek olsa ki, yesek yesek işte bu niteliği taşıyan başucu sebzelerinden biride turptur.Turp çiğneme duygusunu tatmin etme açısından çay faydalıdır.Canınız birşeyler atıştırmak istediğinde turpu dilimleyip, az tuz bol limonla birlikte tüktebilirsiniz.Kan şekerinizde oynama yapmayacağı için sizi daha uzun süre tok tutar.Turpun lif oranı yüksektir.Bağırsaklarda cözülüp tokluk hissini pekiştirir.

 

yukarıda sizlerle paylaşmış olduğum tok tutturan süper besinler başlıklı yazıyı yetersiz bulduysanız GOOGLE‘DEN yararlanabilirsiniz.

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.