Gülben Ergen ve Erhan Çelik’in boşanma davası Tarihi belli oldu

21.11.2016
543
Gülben Ergen ve Erhan Çelik’in boşanma davası Tarihi belli oldu
REKLAM ALANI

Sürpriz bir ayrılığın ardından boşanma kararı alan Gülben Ergen ve Erhan Çelik çifti herhangi bir sorun çıkmazsa 2 Aralık’ta görülecek davayla yollarını ayıracak. Sosyal medyadan eşiyle yer aldığı fotoğrafları silip, takibi bırakan Ergen, ihanet iddialarına da yanıt verdi.

2014 yılında Şirince’de düzenlenen törenle dünyaevine giren Gülben Ergen ve Erhan Çelik çifti boşanmak için gün saymaya başladı. Çelik’in sosyal medyadan duyurduğu ayrılık kararıyla mahkemeye taşınan boşanma davası Aralık ayının ilk günlerinde netlik kazanacak.
İLK DURUŞMA: 2 ARALIK
2 Aralık olarak belirlenen ilk duruşmada boşanmak isteyen çiftin kararlarında kesin olduğu öğrenildi. Bu sürpriz ayrılığın ardında Gülben Ergen’in bir iş adamı ile aşk yaşadığı iddiaları da gündeme geldi.
GÜLBEN ERGEN’DEN İHANET İDDİALARINA YANIT
Gülben Ergen bu ihanet iddialarına Renkli Sayfalar üzerinden yanıt verdi. Sosyal medya hesabından Erhan Çelik’i takip etmeyi bırakan Ergen, sonrasında birlikte çekilmiş fotoğraflarını sildi. Erhan Çelik de Gülben Ergen’le olan fotoğraflarını silerek takibi bıraktı. Ergen, Erdoğan’dan olan çocuklarıyla yurt dışına çıktı. İkili arasında bu gelişmeler yaşanırken, magazin kulislerinde evliliğin bir ihanet yüzünden bittiği haberleri yapıldı. Konuyla ilgili Renkli Sayfalar programına açıklama yapan Ergen, şunları söyledi: ‘Ne demek bu ne demek, yıllardan beri bunları söyleyen ben evliyken bile ihanet iddialarını dile getirenlere cevap vermedim. Ben evliliğimin bitiyor olmasının üzüntüsü içindeyim. Evlatlarımla bu üzüntüyü atlatmak adına bir tatile çıkıyorum.’
Gülben Ergen ve Erhan Çelik’in boşanma nedeni olarak çocukları gösterildi.
ÇELİK EVDEN AYRILIRKEN BAKIN NE ALMIŞ
Erhan Çelik, çift ayrılık kararı aldıktan sonra İstinye’de birlikte yaşadıkları evden ayrılmış. Bu ayrılma sırasında Çelik evden sadece üç şey almış, bunlar da Atlas, Ares ve Güney’e ait tişörtler olmuş.

REKLAM ALANI

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.