Trabzonspor Antalyaspor maçı ne zaman saat kaçta?

21.11.2016
391
Trabzonspor Antalyaspor maçı ne zaman saat kaçta?
REKLAM ALANI

Trabzonspor Antalyaspor maçı ne zaman saat kaçta?

Trabzonspor Antalyaspor maçı ile bu akşam Süper Lig’de heyecan seviyesi yüksek bir mücadele sahne alacak. Trabzonspor ve Antalyaspor bu mücadele ile 41. kez karşı karşıya gelecekler. Peki Trabzonspor Antalyaspor maçı bu akşam saat kaçta başlayacak? İşte istatistikler

Trabzonspor ile Antalyaspor 41. randevuda.. Geride kalan 40 maçta bordo-mavililerin galibiyetlerde 24-7 üstünlüğü bulunuyor. Trabzonspor ile Antalyaspor, bu akşam Hüseyin Avni Aker Stadı’nda yapacakları maçla ligde 41. kez karşı karşıya gelecek. Bugüne dek iki takım arasında yapılan 40 maçta, bordo-mavililerin galibiyetlerde 24-7 üstünlüğü bulunuyor. 9 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Trabzonspor, söz konusu maçlarda 71 gol atarken kalesinde 40 gol gördü.

REKLAM ALANI

Trabzonspor Antalyaspor maçı ne zaman saat kaçta?

Trabzonspor Antalyaspor maçı bu akşam saat 20:00’da başlayacak. Mücadele LİG TV kanalından canlı olarak yayınlanacak

Maç öncesi istatistikler

Trabzonspor ve Antalyaspor, Süper Lig’de 40 kez karşılaştı ve Trabzonspor bu maçların 24’ünden galip ayrıldı. İki takımın Süper Lig’deki son karşılaşmasında Antalyaspor, Trabzonspor’a tarihinin en ağır yenilgisini yaşatmıştı. Trabzonspor, Antalyaspor ile evinde oynadığı 20 maçın sadece birini kaybetti. Evinde oynadığı son iki Süper Lig maçında sahadan beraberlikle ayrılan Trabzonspor, Ocak-Şubat 2011’den bu yana iç sahada arka arkaya üç kez berabere kalmadı.

Antalyaspor, Süper Lig’deki son deplasmanında Kayserispor’u mağlup etmişti (1-0); ancak Süper Lig’e yükseldikleri 2015/16 sezonundan bu yana 22 deplasman maçının sadece dördünü kazanabildiler. Bu sezon Süper Lig’de Antalyaspor’dan daha az asisti olan tek takım Trabzonspor. Antalyaspor bu sezon Süper Lig’de Kayserispor’un ardından deplasmanda öne geçtiği maçlarda en fazla puan kaybeden ikinci takım konumunda.

Trabzonspor bu sezon Osmanlıspor’un ardından ligin en fazla faul yapan ikinci takımı; ancak Bordo-Mavililer aynı zamanda ligin kendisine en fazla faul yapılan takımı konumunda. Trabzonspor bu sezon Süper Lig’de en fazla ikili mücadele kazanan takım; Antalyaspor ise bu alanda beşinci sırada.

Rıza Çalımbay ve Ersun Yanal Süper Lig’de teknik direktör olarak 17 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda 9-4’lük Ersun Yanal üstünlüğü bulunuyor. Mbilla Etame, Süper Lig’de Trabzonspor’a karşı forma giydiği iki maçta iki gol attı. Uğur Demirok, Süper Lig’de Antalyaspor’a karşı forma giydiği dört maçta iki gol attı; Süper Lig’de daha fazla gol attığı bir rakibi yok (Kasımpaşa ile eşit). Antalyaspor’un bu sezon Süper Lig’de attığı son üç golün tamamında Samuel Eto’o’nun katkısı bulunuyor.

Trabzon’daki maçlar
Trabzonspor, sahasında oynadığı maçlarda, Antalyaspor’a bir kez kaybetti. Bordo-mavililer, rakibi karşısında 20 iç saha maçının 13’ünü kazandı, 6’sında berabere kalırken 1 maçtan mağlubiyetle ayrıldı.

Karadeniz ekibi, bu maçlarda 43 gol atarken 16 gol yedi. İki takım arasındaki en farklı galibiyeti, geçen sezon sahasında oynadığı maçta 7-0 galip gelen Antalyaspor elde etmişti. Trabzonspor, bu karşılaşmada tarihin en farklı yenilgilerinden birini almıştı.

Spor Toto Süper Lig’de Trabzonspor ile Antalyaspor 41. kez karşı karşıya gelecek. Süper Lig’in 11. haftasında Trabzonspor, bu akşam saat 20.00’de Antalyaspor ile karşılaşacak. Süper Lig’de iki takım arasında bugüne kadar oynanan 40 maçta Trabzonspor’un 24, Antalyaspor’un 7 galibiyeti bulunuyor. 9 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor söz konusu maçlarda 71 gol atarken, kalesinde 40 gol gördü.

Demirok cezalı

bu akşam oynanacak olan Antalyaspor karşılaşmasında sarı kart cezalısı olan Uğur Demirok forma giyemeyecek. Bu oyuncunun yerine savunmada Mustafa Yumlu’nun görev alması bekleniyor. Bordo-mavililer’de 3 oyuncuda kart sınırında bulunuyor. Okay Yokuşlu, Matus Bero ve Mehmet Ekici, bu akşamki karşılaşmada da sarı kart görmeleri durumunda Spor Toto Süper Lig’in 12’inci haftasında oynanacak Gençlerbirliği maçında forma giyemeyecek.

Trabzonspor muhtemel ilk on biri
Trabzonspor’un bu akşamki karşılaşmaya Onur, Zeki, Durica, Mustafa Yumlu, Mustafa Akbaş, Onazi, Okay, Bero, Mehmet Ekici, Castillo ve N’Doye şeklinde çıkması bekleniyor.

Antalyaspor puanla dönmeyi hedefliyor

Antalya, bu akşam deplasmanda oynayacağı Trabzonspor maçında puan kazanarak ligde alt sıralardan kurtulmayı hedefliyor. Kırmızı beyazlılarda sakatlığı nedeniyle Eto’o, Fornezi ve Emre forma giyemeyecek.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, bu akşam deplasmanda oynayacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Ligde 9 puanla alt sıralarda yer alan kırmızı beyazlılar, Trabzon deplasmanında puan hedefliyor. Son 2 haftadır maç kaybetmeyen Antalyaspor, galibiyet serisini sürdürerek alt sıralardan kurtulmayı hedefliyor. Antalyaspor’da sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek Samuel Eto’o’nun yerine teknik direktör Çalımbay’ın Mbilla’ya şans vermesi bekleniyor.

Haber , Türkiye , Haberler , Son Dakika , Son Dakika Haberleri trabzonspor , antalyaspor , süperlig

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.