Yaşlanmayı önleyen besinler

02.05.2016
588
Yaşlanmayı önleyen besinler
REKLAM ALANI

Organik Orman meyveleri: Vücuttaki serbest eylemleri yıpranmayı hızlandırır ve beraberinde yaşlılığa neden olabilecek neticeler doğurur. Serbest radikalleri azaltmak, antioksidan depolarıyla cildinizi korumak güzelleştirmek  ve beslemek için; böğürtlen, ahududu, siyah üzüm, yabanmersini gibi meyvelerini tüketebilirsiniz.

Nar: Kırışıklıkların oluşumunu önlemek için içerisinde antosiyoninlerden oluşmuş bir enerji vardır! Aynı zamanda C vitamini desteği ile cildin görünümünü sağlıklı bir hale getiriyor.

Sarımsak: Kendilerinin güzellikle doğrudan bir ilgisi yoktur. Ancak sizlere baştan belirttiğimiz gibi hastalıklar sizi yıpratır. Sarımsak ise sizi birçok hastalıktan koruyucu etkiye  sahip bir antioksidandır. Sarımsak birçok ilaçtan bile daha etkili bir kan sulandırıcı, kolesterol azaltıcı ve kanserleri önlemekte en güzel doğal ilaçtır.

REKLAM ALANI

Çikolata: Kakao, sahip olduğu flavonoidlerden dolayı, cildinizi güneşin zararlı etkilerinden korurken aynı zamanda dolaşımı hızlandırarak diri bir görünüm elde etmenizi sağlar.

Avokado: Tam anlamıyla bir E vitamini deposu. E vitamini demek cilt güzelliği demek. Ödemi önlediği gibi, vücuda dost ve cilt için sağlıklı bileşenler barındırır.

 

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.