Murat Yıldırım müstakbel eşiyle İstanbul’da yaşacak

21.11.2016
640
Murat Yıldırım müstakbel eşiyle İstanbul’da yaşacak
REKLAM ALANI

Murat Yıldırım müstakbel eşiyle İstanbul’da yaşacak
Fas’lı güzel Imane Elbani ile sürpriz bir kararla Adana’da nişanlanarak evliliğe ilk adımı atan Murat Yıldırım, düğün hazırlıklarına başladı.
Son güncelleme: 21 Kasım 2016 14:03

Taze nişanlı çiftin kısa süre sonra evleneceğini öğrenilirken, Murat Yıldırım önceki gün müstakbel eşiyle birlikte Ataköy Nossa Costa’da Serkan Kaya’yı dinlemeye gitti.
İmane Elbani’nin Fas’tan gelen ailesinin de eşlik ettiği çift, Kaya’nın şarkılarıyla keyifli bir gece geçirdi. Yıldırım, sorular üzerine ‘Evlenince İstanbul’da yaşayacağız. Düğün tarihini ailelerin durumuna göre belirleyeceğiz’ dedi.
AŞKLARI LONDRA’DA BAŞLAMIŞ
Fas’lı modelle geçtiğimiz yıl Londra’da tanıştıklarını anlatan yakışıklı oyuncu, o zaman aralarında ufak tefek başlangıçlar olduğunun altını çizdi.
Son 2-3 aydır her şeyin evlilik yolunda gittiğinin altını çizen Yıldırım, ‘Ben hayatımda hiçbir şeyi öylesine yapmadım ve sevmedim. Dolayısıyla benim için her şey, her zaman ciddi oldu’ diyerek de verdiği karardan emin olduğunu gösterdi.
İKİ DÜĞÜN YAPACAKLAR
Kısa süre içerisinde evlenmesi beklenen çift hem Türkiye’de hem de Fas’ta olmak üzere iki düğün yapacak. Gelin tarafının adetlerine uygun bir düğün olacağını belirten Murat Yıldırım, ‘Düğünlerini izledim. Ama bunların bir anlamı yok. Aileler ve gönüller mutlu olsun yeter’ dedi.

REKLAM ALANI

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.