Karagül dizinde sonamı yaklaşılıyor

28.03.2016
624
Karagül dizinde sonamı yaklaşılıyor
REKLAM ALANI

FOX TV’nin reyting rekorları kıran ve tümTürkiye’de hemen hemen herkes tarafından beğenilen dizilerinden birisi olan “Karagül” dizisinde, sona doğru gidiliyor. Uçankuş TV’nin  İki Kadın Arasında adlı programının haberine göre  Murat Saraçoğlu’nun yönettiği  Gaziantep’te çekilen dizi, 125. bölümünde ekrandan ayrılacak. İlk 3 sezonunda  Yavuz Bingöl ile  Özcan Deniz’ın de rol aldığı dizinin son olarak 115. bölümü çekilmişti.

Dizide kötü adam Kendal rolünü canlandıran Mesut Akusta ile genç oyuncu Mert Yazıcıoğlu ile Hilal Altınbilek, “Karagül”ün yapımcısının sonbaharda çekeceği yeni projelerinde rol alacak. Dizide Baran karakterine hayat veren Mert Yazıcıoğlu ile yengesi Özlem’i canlandıran Hilal Altınbilek, 2 yıldır aşk yaşıyor.

Karagül’ün Ebru Şamverdi‘si  Ece Uslu’nun dizinin  Gaziantep’teki daimi mekanı olan konak çekiminden paylaştığı fotoğrafın altına “Bir eğleniyoruz, bir eğleniyoruz. Aman da ama, Bitmeyen Karagül dizisi” yazması dikkat çekti. Bu durum dizinin yönetmeni  Murat Saraçoğlu’ndan ayrılıp boom operatörü Ejder Özgür’le beraber olmaya başlayan  Ece Uslu‘nun diziden çok sıkıldığı şeklinde yorumların yapılmasına neden oldu.

REKLAM ALANI

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.