Fenerbahçe Gençlerbirliği maçı bu akşam hangi kanalda saat kaçta?

30.11.2016
547
Fenerbahçe Gençlerbirliği maçı bu akşam hangi kanalda saat kaçta?
REKLAM ALANI

Fenerbahçe Gençlerbirliği maçı bu akşam hangi kanalda saat kaçta?

Fenerbahçe Gençlerbirliği maçı ile Türkiye Kupası’nda iki Süper Lig ekibi karşı karşıya geliyor..Fenerbahçe Gençlerbirliği maçını kazanıp derbi öncesi moral toplamak istiyor. İki ekibinde mücadelede ağırlıkta forma şansı bulamayan oyuncularla sahaya çıkması bekleniyor. Peki Fenerbahçe Gençlerbirliği maçı bu akşam saat kaçta hangi kanaldan canlı olarak yayınlanacak?

Fenerbahçe Gençlerbirliği Türkiye Kupası maçı bu akşam oldukça çekişmeli bir mücadeleye sahne olacak. Ziraat Türkiye Kupası grup maçları bu akşam oynanacak karşılaşmalarla devam edecek. Spor Toto Süper Lig’de oldukça iyi bir çıkış yakalayan Fenerbahçe bu akşam akşam Ülker Stadyumu’nda rakibi Gençlerbirliğini ağırlayacak. Sporseverler bu kritik maçın hangi kanalda saat kaçta yayınlanacağını merak ediyorlardı. Maçın canlı yayın bilgileri belli oldu. Peki, Fenerbahçe Gençlerbirliği maçı hangi kanalda saat kaçta?

REKLAM ALANI

FENERBAHÇE GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Fenerbahçe ile Gençlerbirliği arasında oynanacak ve 30 Kasım Çarşamba günü saat 20.30’da başlayacak mücadele ATV’den canlı yayınlanacak. Mücadeleyi Halil Umut Meler yönetecek.

Spor Toto Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi’nde olmak üzere oynadığı son 7 maçı kazanan sarı-lacivertlilerin, sahaya rotasyonlu bir kadroyla çıkması bekleniyor.

Teknik direktör Dick Advocaat, Süper Lig’de 3 Aralık Cumartesi günü oynayacakları Beşiktaş derbisini de düşünerek bu sezon fazla forma şansı bulamayan isimlere görev verebilir.

Ümit Özat’ın teknik direktörlüğe gelmesiyle Süper Lig’de son 2 haftada 4 puan alan Gençlerbirliği ise Pendikspor’u eleyerek kaldığı grup maçlarına iyi bir başlangıç yapmak için sahaya çıkacak.

Fenerbahçe’de Gençlerbirliği hazırlıkları başladı

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu ilk haftasında, Gençlerbirliği ile 30 Kasım Çarşamba günü Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynayacağı maçın hazırlıklarına, Can Bartu Tesislerinde bugün yaptığı antrenmanla başladı.

Dirk Advocaat yönetiminde saat 15.00’te başlayan antrenman, 1 saat sürdü. Çaykur Rizespor maçının on birinde başlayan oyuncular rejenerasyon çalışmalarıyla antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncular ise üst sahada koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladıkları antrenmanı, dar alanda yaptıkları çift kale maçlarla tamamladı.

Fenerbahçe Kupa maçının hazırlıklarına, 29 Kasım Salı günü Can Bartu Tesislerinde yapacağı çalışmalarla devam etti.

Fenerbahçe Gençlerbirliği bilet fiyatları

OKUL AÇIK: 30,00 TL
MİGROS TRİBÜNÜ: 30,00 TL
BORAJET TRİBÜNÜ – MARATON ÜST H-I BLOK: 60,00 TL
BORAJET TRİBÜNÜ C-D-F-G BLOK: 80,00 TL
MARATON ÜST C-D-E-F-G BLOK: 80,00 TL
FENERIUM ALT – MARATON ALT H-I BLOK: 100,00 TL
FENERIUM ALT – MARATON ALT C-G BLOK: 100,00 TL
FENERIUM ALT – MARATON ALT D-F BLOK: 120,00 TL
FENERIUM ALT – MARATON ALT E BLOK: 150,00 TL
1907 TRİBÜNÜ A-B-C-D-E-K-L-M-N BLOK: 250,00 TL

Fenerbahçe , Gençlerbirliği , türkiye kupası , maç

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.