Eşiyle telefonla konuşurken intihar etti

17.05.2016
517
Eşiyle telefonla konuşurken intihar etti
REKLAM ALANI

Antalya’da eşine veda mesajları yolluyan Önder G., ne olup bittiğini anlamak için kendisini tekrar arayan eşiyle telefonda konuşurken beylik tabancasıyla başına ateş ederek intihar etmeye kalkıştı. Duyduğu silah sesinden sonra eşiyle irtibatı kesilen kadının ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri eve giremeyince itfaiye çağırdı. İçeride kanlar içinde yatan Önder G, ağır yaralı olarak hastaneye hemen kaldırıldı.

ANINDA SAĞLIK EKİPLERİNİ ARADI

Hadise, Kepez ilçesi Ahatlı Mahallesi Ulusoy Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanın 1. katında saat 21.30 sularında oldu. Alınan bilgiye göre, 41 yaşındaki Önder G., evde kimsenin olmadığı sırada röntgen teknisyeni olan eşi Hülya G.’ye intihar edeceğini anlatan veda mesajları yolladı. Hemen eşini arayan Hülya G., eşiyle konuşurken telefonda bir el silah sesi duydu.  Şok olan Hülya G., olayı derhal sağlık ekiplerine ve polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, Önder G.’nin yaşadığı daireye kapısı içeriden kilitli olduğunu için giremedi. Durum üzerine olay yerine  Antalya Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri olay yerine geldi.

REKLAM ALANI

BEYLİK TABANCASI İLE KAFASINA SIKTI

İtfaiye ekiplerinin merdiveni aracılığı ile önce 1. katın pencereleri kontrol edildi. Ekipler açık bir pencere ararken olay yerine gelen Hülya G., kendisinde bulunan anahtarla kapıyı açtı. İçeri giren sağlık ekipleri kanlar içindeki Önger G. ile karşılaştı. Tabanca ile kafasına bir el ateş ettiği öğrenilen Önder G.’nin ilk müdahalesi olay yerinde bulunan sağlık ekipleri tarafından gerçekleştirildi.Ağır yaralı olarak Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Tıp Fakültesi’ne kaldırılan Önder G.’nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.  Antalya’da kırathane çalıştırdığı öğrenilen Önder G.’nin bir süre önce iş yerini kapatarak kredi ile ev satın aldığı iddia edildi. Olay yerine gelen Önder G.’nin kız kardeşini ise yakınları sakinleştirdi.

Aile fertlerinin ifadelerine başvuran polis, olayla ilgili soruşma başlattı.

 

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.