2017 yılı için yurt dışı tatil önerileri

23.01.2017
746
2017 yılı için yurt dışı tatil önerileri
REKLAM ALANI

Merhaba sevgili arkadasca.net kullanıcıları bu gün sizlere 2017 yılında tatile gidebileceğiniz üleker arasında sıralama yaptık ve sizlerle paylaşmak istedik.

ŞUBAT AYI: VENEDİK, KÖLN YA DA MAİNZ

Çeşitli Avrupa ülkelerinde karnaval sezonuna katılabilirsiniz. Venedik Karnavalı takılan özel maskeleri ve barok kostümlerle ünlü. Bu yılki kutlamalar 11 Şubat-28 Şubat tarihleri arasında olacak . Ancak karnaval sezonu öncesi Venedik’te yükselen otel fiyatlarına dikkat etmek gerekiyor. Köln, Düsseldorf veya Mainz gibi Alman şehirlerinde daha ucuz karnaval eğlencesi seçeneklerindende yararlanabilirsiniz.

REKLAM ALANI

 

MARTAYI : DANİMARKA’DA SANATIN TADINI ÇIKARIN

Danimarka’nın Aarhus kenti, bir yıl boyunca sergi, opera, dans gösterileri ve konser etkinlikleriyle 2017 Avrupa Kültür Başkenti statüsünü kutlama yapıyor Bunlar arasında 3 Mart’ta başlayacak olan “Yüzyılın Şöleni – Avrupa 1950-2000” özellikle dikkat çekiyor. Etkinlikte rock‘n’roll’den Soğuk Savaş’a, petrol krizinden atom protestolarına geçen yüzyılın ikinci yarısına gidiliyor

 

NİSAN AYI : DOCUMENTA ATİNA’DA BAŞLIYOR

Çağdaş sanat tutkunlarının merakla beklediği ünlü sanat sergisi, 14. kez ancak ilk kez iki ayrı yerde gerçekleşiyor. 8 Nisan’da Atina’da, 10 Haziran’da Kassel’da. Her iki şehirdeki sergi 100 gün sürecek. Aegean Havayolları Nisan-Haziran ayları arasında haftada iki kez Kassel ile Atina arasında doğrudan seferler düzenleyecek.

 

MAYIS: LUTHER’İN AYAK İZLERİNİ TAKİP ETMEK

Martin Luther’in Wittenberg’deki kale kilisesinin kapısında, Protestan Reformu’nun başlangıcı kabul edilen 95 maddelik tezini paylaşılmasının ardından 500 yıl sonra, 2017’de Almanya genelinde çeşitli etkinlikler düzenlenecek. 13 Mayıs’ta Wittenberg’de en önemli üç büyük Luther fuarından biri açılacak. “Luther! 95 Hazine, 95 İnsan” adını taşıyan fuarda Luther’in kişisel eşyaları sergilenecek.

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.