Erkeklerin en çok beğendiği kadın giyim tarzları

17.12.2015
622
Erkeklerin en çok beğendiği kadın giyim tarzları
REKLAM ALANI

 

Merhaba bir çok bayanın en merak ettiği sorulardan bir tanesi olan,erkekler nasıl giyimli bayanlardan hoşlanır.? Sorusuna Arkadasca.net sohbet sitesi aracılığı ile bakabilirsiniz.

MİNİ ETEK

REKLAM ALANI

Mini etek herzaman olduğu gibi yine listenin yine ilk sırasında. Dört mevsim rahatlıkla giyilebilen mini etek ve elbiseler, farklı kombinler yaratmaya oldukça müsait. Öneri; ters köşe yapın ve sneakerlarla klasik etekleri buluşturabilirsin. Bu yaz dikkat çeken, büyük ve renkli desenleri giysi dolabınıza ekleyin.

 

DEKOLTE

Dekolte çok önemlidir ama tabiki dozunda olması gerekiyor.Hiç bir zmaan Çekiciliğini kaybetmeyen dekolte, her sezon kıyafetlerde kendine farklı bir yer buluyor. Yapılan araştırmalara göre erkeklerin en çekici bulduğu şey sırt dekoltesi. Dekolteyi gardırobundan eksik etmek istemeyenler için bir öneri; kıyafetin tümünde bir denge yaratması için sadece sırtta, omuzda veya bacakta olması yeterli.

 

 

SKİNNY

Vücudunuzu tamamen saran ve bol renk alternatifiyle ilkbahar ve yaz sezonunda da vitrinleri ele geçiren skinny  pantolonlar, erkeklerin en çekici bulduğu parçalar arasında. Pantolonlarınızı tamamladığınız bluz, tişört ya da kazakların önemli olduğu unutmayın. Öneri; Biraz fazlalığınızın olması skinny giymenize engel değil. Üst kısımda dökümlü modeller kullanabilirsiniz.

 

ÇOK BOL ERKEK GÖMLEKLERİ

Yapılan araştırmalara göre erkekler kendi dolaplarında çalınış parçaları giyen kadınla oldukça ilgilerini çekiyor. Dolayısıyla kombinlerinize bol erkek gömleğini ekleyebilirsiniz. 2015 yılının  yazında öne çıkan maskülen akımı varken bunu avantaja çevirebilirsiniz. Öneri; gardırobunuza beyaz gömlek eklemeyi unutmayın.

 

 

TOPUKLU AYAKKABI

Topuklu ayakkabıyı seksi bulmayan erkek sayısı neredeyse yok gibi  ancak kırmızı ayakkabının yeri bir başka! Kırmızı bir rujla bu etkiyi daha çok  arttırabilirsiniz

 

Yayınlamış olduğumuz bu makalemizi yetersiz bulduysanız GOOGLE‘DEN yararlanabilirsiniz

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.