En İyi 5 Kirpik Uzatıcı Ürünler

26.11.2016
552
En İyi 5 Kirpik Uzatıcı Ürünler
REKLAM ALANI

Uzun ve gür kirpiklere sahip olmayı kim istemez ki? Bakışlarınızı en çok etkileyen kirpikleriniz olmasaydı en çok satılan ürün maskara olmazdı. Keşke maskara kullanmadan her daim uzun gür kirpiklere sahip olabilsek… Bunun için piyasada kirpik serumu adı altında pek çok ürün var. Peki hangileri işe yarıyor?

Öncelikle kirpik uzatıcı ürünlerin etkileri geçtiğinde hayal kırıklığına uğramamanız için kirpiklerinizin ömrünü ve büyüme süreçlerini bilmelisiniz. Bi kere hangi serum olursa olsun, kalıcı olarak kirpiklerinizin uzattığını iddia eden reklamlara inanmayın! Serum bittikten sonra kirpiklerinizin eski kısa haline dönmesinden şikayet etmeye hakkınız yok. Tabii firmaların da yalan reklam yapmaya hakları yok! Çünkü kirpikler yaklaşık 3 ayda bir değişim gösterirler. Yani 20 yaşında serum kullanarak gürleştirdiğiniz kirpikleriniz 40 yaşında aynı serumla aynı sonucu alamazlar. Vücudunuz sahip olduğu tüm kılları belirli zaman zarfında dökerek yerine yenisini çıkarır. Kirpikler de aynı saçlar gibi sürekli dökülür ve yenilenirler. Kirpiklerinizin %85i bekleme sürecindeyken, ’i büyüme evresindedir. Yeni oluşan kirpik teli 3 ay sonunda en uzun boyuna gelir. Günde 0.15 mm kadar uzayan yeni kirpiğiniz daha sonra bekleme evresine geçer. Siz de bekleme evresinde olan kirpiklerinize bakım yaparak onların daha güçlü görünmesini sağlarsınız. 3 ay sonunda dökülmeye başlayan bakımlı kirpiklerinize veda etmek zorunda kaldığınız için yenilerine bakım yapmak zorundasınız. Çünkü yeni kirpikleriniz aminoasit ve proteinle beslenmediği için eski formunda olacaktır. Yaşınız ilerledikçe, vücudunuz deforme oldukça ve kalıtımsal olarak da kirpikleriniz tıpkı saçlarınız gibi daha zayıf çıkar. Yaşlandığınızda en cılız halini alırlar. Tıpkı kemikleriniz, kaslarınız, organlarınız gibi onlar da eskirler. O yüzden en pahalı bakım ürünlerini de kullansanız bir gün yaşlanacak ve bunu engelleyemeyeceksiniz. Ne kullanırsanız kullanın bıraktığınızda bedeniniz kendi kalitesine dönecektir. Ancak makyaj yaparak görüntünüzü kısmen ve geçici olarak daha güzel gösterebilirsiniz.

Sonuç olarak büyüme, bekleme ve dökülme sürecine giren kirpiklerinize, bekleme evresinde her gece düzenli olarak serum uygularsanız daha gür ve kalın görünmelerini sağlayabilirsiniz. Ya serumunuzu her gece ömür boyu kullanarak, her zaman o yaşınızdaki kalitesinden daha güzel kirpiklere sahip olursunuz ya da serumunuz bitince kendi kalitesinde olan kirpiklerle yaşamaya devam edersiniz. Bunu göz önüne alarak alışveriş yapmanızı tavsiye ederiz. Sonuçta aşağıda listelediğimiz ürünler çok da ucuz sayılmaz! Bunların yanında doğal yöntemlerle kirpiklerinizi uzatmak isterseniz buradaki videomuzu mutlaka izleyin güzeller!

REKLAM ALANI

Tüm bu bilgilerden sonra kirpik uzatıcı ürün tavsiyelerine geçebiliriz. Genel olarak kirpik uzatıcı serumlar peptidler, provitamin B5, biotin, bakır, mineraller, A, E, C vitaminleri, fındık yağı, atkestanesi özü, glycosaminoglycanlar, turpözü, ısırganotu özü, linolenik asit, sarıkantaron özü, beyaz çay özü, folikasit, magnezyum alüminyum silikat, polisakkaridler, aloe barbadensis, panthenol, kabak çekirdeği yağ gibi kılı güçlendiren maddeler içerir. Aşağıda en kaliteli şekilde üretilen kirpik uzatıcı serumlar listelenmiştir.

1- Hairplus Kirpik Uzatıcı Serum: Etkinliği ve güvenilirliği klinik testlerle kanıtlanmış, Amerikadaki göz tansiyonu için yapılan klinik çalışmalarda ilacın içericindeki Prostaglandin isimli maddenin kirpik uzatıığı ve yoğunlaştırdığı görülmesiyle keşfedilmiş! Prostaglandin Tolure firması tarafından Patentlenerek içerisine A,C,E vitaminleri ve Phantenol katılarak piyasaya sürülmüştür. Avrupa birliği Güven sertidfikalı kalite ve en çok satılan ürün ödüllü ilk ve tek kirpik uzatıcı olmuş kendileri. 50 yaş üzeri bayanlar da dahil %46 daha fazla uzatma garantisi veren bir ürün. Bu serum kısa olan kirpikleri uzatıp, zayıf ve cılız kirpikleri kalınlaştırmakla kalmayıp aynı zamanda yeni kirpik üretimini destekleyerek kirpik sayısını artırdığını iddia ediyor. 6 hafta sonunda kirpiklerde %54 uzama 12. hafta sonunda ise yoğun ve uzun kirpikleriniz olacağını söylüyor. Ayrıca kaş serumu olarak da kullanılabilme özelliğine sahip.

2- Eeose Kirpik Uzatıcı Serum: ÉEOSE Laboratuvarları’nın kirpiklerin yapısında bulunan peptit molekülleri ve kirpik üretiminden sorumlu genler üzerinde yaptığı çalışmaları sonucunda geliştirdiği bir ürün. Serum, kirpikler üzerindeki uzama ve gürleştirme etkisini içerisindeki aktif PEPTIDE COMPLEX sayesinde gösteriyor. PEPTIDE COMPLEX’in etkinliği ve güvenirliliği, Amerika merkezli AMA Laboratuvarları’nda, Alman Merkezli Symrise, TPI (Therapeutic Peptide Institute) ve dermatologlar gözetiminde yapılan 3 ayrı klinik çalışmayla kanıtlanmıştır. Bu serum sadece 2 hafta sonra kirpik uzunluk ve yoğunluğunu ortalama %25 artırdığı, 6. haftanın sonunda ise kimi kullanıcılarda bu oranın %72’ lere vardığı kanıtlamış. 1 kür yani 6 haftanın sonunda kirpik uzunluk ve yoğunluğunda istenen seviyelere ulaşılıyor. Kısa kirpikleri uzatma, zayıf ve cılız kirpikleri güçlendirip kalınlaştırarak dolgunlaştırma, ve yeni kirpik üretimini destekleyerek kirpik sayısını arttırıp kirpikleri güçlendirdiğini iddia ediyor. . Ayrıca kaş serumu olarak da kullanabilirsiniz.

3- Select Lash Kirpik Uzatıcı Serum: Aloe Baradensis leaf extract, Butyleneglycol, Camellia Sinensis Leaf Extract, Hyaluronic acid, Hydrolyzed Silk, Polygonum Multiflorum Root Extract gibi bitki özleri ve vitaminler ile üretilmiş toknik madde içermeyen bir üründür. Her sabah ve her akşam Select Lash’ı rimel sürer gibi kirpiklerinize ve isterseniz kaşlarınıza sürerek kullanmalısınız. 4 haftada en az 2-3 mm uzattığını ve 6 aylık kullanımda büyük farklar yarattığını iddia ediyor. Kullanım ömrü 1 yıl.

4- NeuLash Kirpik Serumu: Sadece Harvey Nichols mağazalarında kozmetik bölümünde satılıyor. Active Eyelash Technology ile güçlendirilen bu kirpik serumu, zengin ve besleyici formülü sayesinde kirpiklerinizi iyileştirirken aynı zamanda da kirpiklerinize birçok fayda sağlıyor. İçeriğindeki sodyum hylauronat maksimum düzeyde nem sağlayarak kirpiklerinize yumuşaklık, esneklik ve parlaklıklık kazandırıyor. Mucizeler yaratığını iddia eden “Neulash” kirpik serumu, kirpiklerde seyrelme problemini, içeriğindeki pantenol sayesinde çözüme kavuşturuyor. Pantenol, kirpik köklerini uyararak seyrelme görülen yerlerde yeniden kirpik çıkmasına yardımcı oluyor. Kısa, kırılgan, zayıf ve seyrek kirpiklerin görünümü sadece otuz günde gözle görülür şekilde geliştiriyor.

5- M2 BEAUTÉ M2Lashes Eyelash Activating Serum: Bu serumun en etkili maddesi, MDN(Metilamido-Dihidro-Noralfaprostal)’dir. MDN, mevcut yapısıyla, birkaç yıldan beri ABD’de başarılı bir şekilde kullanılmaktadır. Kozmetik uygulamalar için büyük bir özenle modifiye edilmiş ve doz ayarı yapılmış bu madde, bir yandan kirpik köklerini uyararak, kirpiklerin doğal büyüme evresini uzatırken, bir yandan da daha çok, daha dolgun ve daha kalın kirpik sağlar. İçeriğindeki hiyaluronik asit, kirpiklerin sağlıklı, yumuşak ve esnek kalmasını sağlar. Prodew 300, nemi emer ve tutar. Bu serum, bir sıvı göz kalemini kullanır gibi sürülmektedir. Tek bir fırça darbesi yeterli olmaktadır. Standart cilt bakım ürünlerini uygulamaya geçmeden önce, birkaç dakika tenin serumu iyice emmesini beklenmelidir. Gözle görülür ilk sonuçlar genellikle 6–8 hafta içinde ortaya çıkmaktadır, fakat tam sonuç için 16 haftalık bir süreye ihtiyaç vardır.

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.