O Hayat Benim Reyhan Karakterli Kız Kimdir

11.11.2016
522
O Hayat Benim Reyhan Karakterli Kız Kimdir
REKLAM ALANI

O Hayat Benim dizisi oyuncu kadrosu her geçen gün değişiyor her geçen gün daha da güçleniyor. Fox Tv ekranlarında pazar akşamları izleyiciyi kendisine bağlayan O Hayat Benim dizisinde rakipler oldukça artı.selen-seyven

O Hayat Benim dizisinde son olarak Ceyda Ateş diziden ayrılacağını açıklamıştı ve gelen son bilgilere göre O Hayat Benim dizisinde Cemre karakterine hayat veren Ceyda Ateş 13 kasım pazar günü 109. bölümü ile diziden ayrılacak.

Hayat Bazen Tatlıdır, O Ses Türkiye ve Demet Akbağ İle Çok Aramızda’nın da pazar günleri yayın hayatına başlaması ile ne yazık ki 10. sıraya kadar gerileyen O Hayat Benim zor günler geçirmekte tabi ki üst üstüne gelen ayrılık haberlerine karşın O Hayat Benim dizisi yapımcısı Pastel Film’de O Hayat Benim’in oyuncu kadrosunu güçlendirme kararı aldı.

REKLAM ALANI

O Hayat Benim dizisine sokaklarda yaşayan kız Reyhan rolü ile Selen SEYVEN dahil olacak. Peki O Hayat Benim dizisinde Reyha karakterini canlandıracak Selen Seyven kimdir? İşte detaylar1
Selen SEYVEN Kimdir

1986 yılında Ankara’da doğan Selen SEYVEN 30 yaşındadır. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü’nde tiyotro eğitimi almıştır. Dolu Dizgin Yıllar dizisinde canlandırdığı Gülşen karakteri ile sinema sektöründe adı duyulmuş devamı yıllarda ise Doktorlar ve Kocamın Ailesi gibi dizilerde başrol oynamıştır. Son olarak 2015 yılında Aşk Olsun filminde rol almıştır.

Kocamın Ailesi dizisinde geçirdiği bir kazadan dolayı gözü moraran Selen Seyven instagrama fotoğraf atınca işinden olmuştu.

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.