Cüppeli’den yılbaşı açıklaması geldi

23.12.2016
668
Cüppeli’den  yılbaşı açıklaması geldi
REKLAM ALANI

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmud Ünlü, yayınladığı bir videoda dış güçlerin Türkiye üzerine oyun oynadığını dile getirdi, toplu sohbetlere ara verildiğini söyledi. Ünlü, “Tahriklere, provokasyonlara aldırmamak lazım diye ben sizi uyardım geçen ki konuşmamda. Tabi bazı zuhuratlar var. Bazı haberler, istişareler de oluyor. Bir zaman ben size mescite geleceğim diyene kadar sohbeti tefsir hanesinden yapalım. Yarın perşembe sohbetini ben hanemden yapayım. Siz de camide olduğunuz gibi oturun” şeklinde açıklamada bulundu.

Cübbeli Ahmet Hoca, “Ben canım üzerinden endişeli değilim asla. Ama cemaat geliyor. İnsanlar gelişte gidişte sorun yaşamasın. Ben insanları mesuliyetine girmek istemem. Yarın ki perşembeyi de ben size haber edene kadar mescitten yapalım” diye acıklama yaptı

‘YILBAŞI GECESİ TOPLANMAYALIM’

REKLAM ALANI

“Noel gecesi 31’inde Bursa’ya da toplanmayalım. Emniyet güçlerimizi de sıkıntıya sokmayalım. Onlar da dünyakadar istihbaratla ilgileniyorlar. Şimdi bir de bizim cemaat kalabalık oluyor. Güvenlik temin etmeleri falan zordur. Onlara da yardımcı olalım” dedi.

 

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.