Vatanım Sensin 3. Bölüm 2. Fragmanı

08.11.2016
692

Vatanım Sensin 3. Bölüm 2. Fragmanı

https://youtu.be/F1DkFNNZmYo

Kanal D ekranlarının reyting rekortmeni dizisi’Vatanım Sensin’in 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı.

REKLAM ALANI

Vatanım Sensin dizisinin 3. bölümünde Cevdet’in gizli görevinin sırları ortaya çıkacak mı?

Halit Ergenç ile Bergüzar Korel’in başrol paylaştığı, kahraman bir Osmanlı askeri olan Cevdet’in gözünden kurtuluş mücadelesi dönemini ve işgal yıllarında parçalanan bir ailenin yeniden bir araya gelme hikayesini seyirci ile buluşturan ‘Vatanım Sensin’ dizisi yeni bölümüyle yine izleyicisini ekrana kilitleyecek.

Yapımını O3 Medya’nın üstlendiği, Yağmur-Durul Taylan’ın yönettiği, yayınlanmaya başladığı günden bu yana Kanal D ekranında ilgiyle takip edilen ‘Vatanım Sensin’de düğümler çözülüyor.

Bir Osmanlı casusu olarak Yunan ordusuna sızmayı başaran Cevdet, gözünü kırpmadan kabul ettiği bu görev sonucu ailesini, çocukluk aşkı Azize’yi kaybetmenin eşiğindedir. İzmir’i işgale gelen Yunan ordusunun acımasız komutanı gibi görünse de Cevdet, Anadolu’daki milli direnişi mümkün kılacak istihbaratı sağlamakla görevlidir. Yunan ordusunun peşinde olduğu Osmanlı silahlarını Yunanlılar’ın eline geçmeden bulmak zorunda olan Cevdet, bu görevini başarı ile sonuçlandırırsa İzmir’in hatta Anadolu’nun kaderini değiştirecektir.

Cevdet, gizli görevini tehlikeye atmamak için bu sırrı hiç kimseyle paylaşmayacak, anlaşılmaması için daha da acımasız davranmaya başlayacaktır. Kocasındaki bu değişimi kabullenemeyen ‘Azize’, onu sevmekten vazgeçecek midir?

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.