Muhteşem Yüzyıl Kösem 2. Sezon Fragmanı İzle

10.11.2016
521


“Zor ve hata kabul etmeyen bir savaş.” IV. Murad ve Kösem karşı karşıya!
cw6rr01xcaav2gd

Yeni dönem, dev kadro FOX ekranlarında!
Türkiye’nin yanı sıra dünyanın pek çok ülkesinde büyük hayran kitlesine sahip “Muhteşem Yüzyıl Kösem” yeni sezonunda dev kadrosuyla izleyicisini ekrana kilitlemeye hazırlanıyor.
Yapımını TIMS Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı’nın yaptığı; “Muhteşem Yüzyıl Kösem” hanedanın en güçlü kadın figürü Kösem Sultan ile Osmanlı tarihine damga vuran oğlu “IV. Murad”ın zorlu mücadelesi, yeni sezonda FOX’ta izleyicisiyle buluşacak.

Yeni sezon, dev kadro
Şimdiye kadar ilklerle adından söz ettiren ve kısa sürede global bir ekran fenomeni olan “Muhteşem Yüzyıl Kösem” yeni sezonunda dev kadrosuyla dikkat çekiyor.
Başarılı oyuncu Nurgül Yeşilçay, tüm düşmanlarını alt ederek elde ettiği kadın saltanatının yanı sıra, dünyaya diz çöktüren bir sultan olan Kösem rolüyle izleyicinin karşısına çıkarken; Metin Akdülger, Kösem’in iktidarı ele alma isteğinde olan oğlu IV. Murad olarak izleyicisiyle buluşacak.

REKLAM ALANI

Osmanlı’nın Demir yumruğu, Bağdat Fatihi IV. Murad’ın güzeller güzeli aşkı, prenses Farya rolünü ise Farah Zeynep Abdullah canlandırıyor.

Anne ile Oğul Karşı Karşıya!
Hünkar ile Sultan
 bir tarafta; Osmanlı’nın gelmiş geçmiş en kudretli kadını Valide Kösem Sultan, diğer yanda Bağdat’ın, Revan’ın Fatihi, Sultanı IV. Murad…
Senaryosunu Yılmaz Şahin’in kaleme aldığı, yönetmenliğini Çağatay Tosun’un üstlendiği “Muhteşem Yüzyıl Kösem”, “Devlet-i Aliyye” ile nikahlı Kösem Sultan ile oğlu Murad’ın savaşını konu aldığı yeni sezonunda Osmanlı’nın tarihinde yepyeni bir perde açacak.

157e931589cfea

Annesi Kösem Sultan’ın gölgesinde sembolik bir padişah olarak geçen çocukluğunun ardından, devletin dizginlerini sertçe eline almaya girişen IV. Murad, Osmanlı’nın altın çağını yaşatan padişahlarla benzerlik gösteren kudreti ile halkın övgüsüyle karşılanırken, düşmanlarının ise korkulu rüyası olacaktır.

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.