Hakan Ural Oğlu İçin İsyanda izle

05.11.2016
554

Oğlunun giyim tarzı yüzünden çok eleştirildiğini belirten Hakan Ural, “Engincan kıyafetleri yüzünden çok eleştiriliyor. Çocuk bu yüzden Türkiye’ye gelmiyor. Şu anda Londra’da” dedi.

Hakan Ural: Engincan Kıyafetleri Yüzünden Türkiye’ye Gelemiyor
Ünlü sanatçı Sibel Can ile evliliğinden Engincan ve Melisa adında iki çocuğu olan Hakan Ural, Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘Renkli Sayfalar’ programına konuk oldu. Ural, oğlunun giyim tarzı ile ilgili sorulara canlı yayında yanıt verdi.

REKLAM ALANI

“KIYAFETLERİ YÜZÜNDEN TÜRKİYE’YE GELMİYOR”

Magazin basınında günlerce konuşulan Engincan’ın tüylü terliklerini ilk kendisinin de yadırgadığını belirten Hakan Ural, “Tüylü terlikleri görünce başlarda ‘oğlum niye böyle bir şey giydin’ dedim. Umursamadı. Sonra baktım, yakışmış. Bu yaşlarda giysin hevesini alsın. Engincan kıyafetleri yüzünden çok eleştiriliyor. Çocuk bu yüzden Türkiye’ye gelmiyor. Şu anda Londra’da” şeklinde konuştu.

“İNSANLAR ÖLÜYOR, BIRAKIN SİBEL’İN KÜRKÜNÜ”

Hakan Ural, eski eşi Sibel Can’ın hayvanseverleri ayağa kaldıran 50 bin TL’lik kırmızı kürkü için de şu yorumu yaptı: “Ben Sibel’e böyle şeyleri kafana fazla takma dedim. Hayvanseverler ayaklanmış! Yahu başka işiniz yok mu? Dünyada her gün yüzlerce insan kazada, savaşta ölüyor. Gidin onlara tepki verin. Bırakın Sibel’in kırmızı kürkünü.”

Engincan, giydiği kıyafetler yüzünden magazin basınında sık sık haber olmuştu;

hakan-ural-engincan-kiyafetleri-yuzunden-turkiye-8930439_1733_m

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.