Ebru Gündeş Yasak Aşkı Olan İddalara Cevap Verdi İzle

09.11.2016
515

Amerika’da tutuklu olan Rıza Sarraf’la 6 yıllık evliliğini sonlandırmak için boşanma davası açacağı konuşulan Ebru Gündeş’in, İstanbul Başakşehir kalecisi Ufuk Ceylan’la aşk yaşadığı iddia edilmişti.

Konuyla ilgili Ebru Gündeş’ten yazılı bir açıklama geldi. Ünlü sanatçı, aşk iddialarını kesin bir dille yalanlarken, evliliğinin sürdüğünü vurguladı ve ‘yasak aşk’a karışacak yapıda bir insan olmadığını belirtti.

REKLAM ALANI

İşte Gündeş’in açıklaması:

“Öncelikle böyle bir açıklamayı yapmaktan dolayı duyduğum üzüntünün büyüklüğünü kelimelerle ifade edemem.

“AKLI YERİNDE OLAN BİR KADINIM”

42 yaşında halen evli bir çocuk sahibi, yaşadığı bunca zorluğa ve her şeye rağmen ayakta kalmaya çalışan ve şükürler olsun ki henüz aklı yerinde olan bir kadınım.

“O ZEKAYA SAHİBİM”

En azından hesabını veremeyeceğim hiçbir kimseyi 24 saat her açıdan kamera ve güvenlik kaydı olan bir hayatın içine ya da o hayatın sahibinin uçağına almayacak zekaya sahibim.

“HER TÜRLÜ İMKANA SAHİBİM AMA…”

Takdir edersiniz ki; yakıştırmaya çalıştığınızı bir şeyi yaşayacak olsam yolum ailemle yaşadığım evden geçmez ki farklısını sağlayacak her türlü imkana sahibim ama ham dolsun o zihniyete sahip değilim.

“İŞ SAATLERİM HARİCİNDE EVDEN ÇIKMADIM”

Çocuğumun babasının içinde bulunduğu sıkıntılı durum nedeni ve tabi ki halen evliliği devam eden bir kadın olarak; o 24 saati kayıtlı evlerden iş saatlerim harici hiç çıkmayıp arkadaş çevremi oralarda ağırlamayı tercih ettim ki en ufak bir soru işareti maruz kalınmasın ama maalesef bu da yeterli olmadı.

“HAYATA TUTUNMAYA DEVAM EDECEĞİM”

Ben sadece sesiyle bir yere gelmiş ve yüreğiyle yaşamış bir kadınım. Dediğim gibi de her şeye rağmen de işime sarılmaya, hayata tutunmaya devam edeceğim.
Ve son olarak iddia adı altında hakkımda bu kadar onur kırıcı ve küçük düşürücü ithamlarda bulunmasını esefle kınıyor ve maksatlı haberlerin amacına ulaşmaması için de hukuk çerçevesinde her türlü hakkımı kullanacağımın bilinmesini istiyorum.”

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.