Google’da akıllandı

13.05.2015
874
Google’da akıllandı
REKLAM ALANI

Arama motoru Google, General Mobile işbirliğiyle General Mobile 4G’ akıllı telefonunu çıkardı.Android ciha,sürekli güncel işletim sistemi sözü veriyor

Cuma’dan itibaren satışta

Dünyanın önemli teknoloji şirketlerinden Google, General Mobile 4G adlı yeni akıllı telefonunu dün istanbul’da gerçekleştirilen özel bir etkinlikle tanıttı.Daha çok gelişmekte olan ülkelere yönelik hazırlanan General Mobile 4G,Cumu gününden itibaren 699 TL’lik fiyatı ile satışa sunulacak.Ayrıca Turkcell ilk iki ay 2 GB’lık internet paketini de kullanıcılarına hediye olarak verecek.General Mobile 4g;Hızlı işlemci üstün kalite geniş ekran,yüksek kameraya sahip.Cihaz internete yüksek hızda bağlanma uygulamaların ve videoların ihtiyac duyguğu geniş bellek kapastesi ve bu kapastenin Micro SD kart ile artırabilmesi gibi özelliklerle geliyor.En önemli özelliği ise sürekli güncel bir işletim sistemine sahip olması.

REKLAM ALANI

 

Yukarıda sizlere sunmuş olduğumuz google akıllandı adlı başlıkta yer alan bilgiler sizlere yetersiz geldi ise daha detaylı bilgilere erişmek isterseniz GOOGLE‘DEN yaralanabilirsiniz.

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar
  1. İsim yazmayan dedi ki:

    Fiyatı fena değİL ama hakkında herhangi bir fikrim yok. General Mobile kullanan arkadaşlarım telefondan genel olarak memnunlar. Ayrıca bir arkadaşım telefonu servise gönderdiğini anlattı. Servisinden de memnun kaldığından bahsetti. Bu model çıkınca bakmak lazım.