Galaxy C9 Pro’nun siyah rengi sızdırıldı

27.11.2016
468
Galaxy C9 Pro’nun siyah rengi sızdırıldı
REKLAM ALANI

Samsung, geçtiğimiz ay Galaxy C9 Pro’yu resmen ilan etmişti. Telefonun altın ve pembe renkli versiyonları Çin’de satışa sunuldu. Ancak yakın zamanda Galaxy C9 Pro’nun siyah renkli versiyonunun geleceği iddia ediliyor ve hatta bu renkli versiyonun görüntüsü sızdırıldı.

Samsung Galaxy C9 Pro hangi özelliklerle gelmişti?

Samsung Galaxy C9 Pro, 6 GB RAM’in yanı sıra 64 GB depolama alanına sahip. Ayrıca depolama alanı yetersiz gelenler için bir microSD yuvası da bulunuyor.

REKLAM ALANI

Samsung Galaxy C9 Pro16 Megapiksel hem ön hem de arka kamera ile donatılmış. Her iki kamera lensleri geniş açılı ve f/1.9 diyaframa sahip. 4.000mAh pili oldukça büyük ancak, 6 inç paneli oldukça fazla enerji harcayacaktır.

Telefonun diğer özellikleri arasında, Home tuşuna gömülü parmak izi sensörü, stereo hoparlörler, USB Type C, 4G LTE SIM yuvasının yanı sıra Cirrus tarafından yapılan bir çift Hi-Fi ses codec yer alıyor. Ayrıca, Samsung Pay ile Galaxy C9 Pro kullanıcıları NFC veya MSFT teknolojisi ile mal ve hizmetler için ödeme yapmanıza olanak tanıyor.

Yazılım tarafında Galaxy C9 Pro, Samsung’un yeni TouchWiz UX arayüzü ve Android 6.0.1 Marsmallow işletim sistemi ile çalışıyor.

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.