Arkadasca .net mobil uyumlu blog sayfası acıldı

23.09.2016
586
Arkadasca .net mobil uyumlu blog sayfası acıldı
REKLAM ALANI

Selam arkadasca.net sohbet ve arkadaşlık sitesi kullanıcıları,

Arkadasca.net sizlere uzun yılladır eski web görünümü ile sizlere hizmet vermekteydi.Artık bu gün itibariyle yeni mobil sohbet uygulaması ile uyumlu yeni arayüzümüz ile sizlerin daha anlaşılır ve güzel bir şekilde sohbet etmesi için sizlerin hizmetindedir.

Mobil uygulamamız henüz değerlendirme kademesinde olup sizlerden gelecek olumlu olumsuz her türlü düşünce değerlendirmeye alınarak,görüşlerinize göre güncellenip çoğunluk olarak uygun görülen bir yapıya sahip olduğunda kalıcı olarak çalışır hale getirilecektir. Yapılan bu güncelleme işlemleri esnasında ufak tefek aksaklıklar yaşayabileceğimizi ve bu konuda bizleri anlayışla karşılayacağınızı temenni ediyoruz.

REKLAM ALANI

Sitemizin yeni arayüzü hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz ana sayfa orta panelinde bulunan odalar listesi irc serverımız üzerinde bulunan beğenilen kanallardan oluşmakta olup, sohbet  için girmeyi düşündüğünüz oda ismini oradaki bütonlardan seçerek sohbet giriş bölümüne nick(takma ad, yazarak belirlemiş olduğunuz kanallarda sohbet etmeye hızlı bir şekilde başlayabilirsiniz. Kanalımıza mobil, tablet ve pc üzerinden rahatlıkla erişilebilinir ve yukarıda bahsettiğimiz özellikleri mobil, tablet yada pc üzerinden rahatlıkla kullanabilirsiniz. Sizlere sunduğumuz popüler odalarımız haricinde bir odaya giriş yapmak istediğinizde bunu irc serverımıza bağlantığınızda gerek sohbet apletimiz gerekse mobil  sohbet apletimiz üzerinde bulunan kısa yollar ile gerçekleştirebilirsiniz.Ana sayfa üzerinden sohbet etmeyi sevmeyen kullanıcılarımız icin için arkadasca.net’ e ait olan mirc programını sitemiz orta menüde bulunan “Mirc indir” bütonu  üzerinden kolaylıkla  indirebilir ve bilgisayarınızın masa üstüne kayıt edip rahat bir şekilde sohbet odalarımıza katılabilirsiniz.

Mobil kullanan arkadaşlarımız içinde kanalımızın blog  kısmında bulunan yada google play store’de barınan arkadasca.Net Mobil Uygulamaları seçeneklerinden Android kullanıcıları için  hazırlamış olduğumuz mobil sohbet uygulamamızı indirip telefonunuzun indirilen dosya kısmına kayıt edip dilediğiniz zaman sohbet sunucumuza giriş yapabilirsiniz. Ayrıca yine blog sayfamızda bulunan sosyal medya hesaplarımızı beğenerek sitemiz, irc serverımız üzerinde yapılan gelişmeleri, yeniliklerden haberder olabilirsiniz.

Arkadasca.net yönetimi olarak sizlerden isteğimiz bu konu altında sitemizin yeni arayüzü yani blog sayfamız  hakkındaki hertürlü düşüncenizi bizlere ulaştırmanız olacaktır. Bu şekilde kendimizi geliştirmemiz ve kullanıcılarımıza daha iyi hizmet verebilmek adına çalışmalarımıza devam edebiliriz.

Bu makalemi okuyan herkese teşekkürler ve iyi sohbetler dilerim.

 

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.