Akıllı telefonlardan numara engelleme seçeneği

11.04.2016
557
Akıllı telefonlardan numara engelleme seçeneği
REKLAM ALANI

Günlün hayatımın vazgeçilmez bir parçası haline gelen akıllı cep telefonlarımızı  Facebook ve  Twitter‘a gibi sitelerde  sosyal paylaşım veya oyun oynamak için kullanıyoruz. Bu esnada telefonumuzun “talafon” özelliği aklımızdan çıkıyor. Akıllı telefonunuzda istemediğiniz çağrılara ve kısa mesajlara maruz kalıyorsanız, bu çağrıları engellemenin bir çok yolları var. İşte bunlardan bazıları.

 

TELEFONDAN ENGELLEMEYİ DENEYEBİLİRSİNİZ

REKLAM ALANI

 

Stok Android’de numaraları çağrı geçmişi listesinden engellemeniz mümkün. Bunun için  telefon uygulamasını açın ve Son Aramalar listesinde engellemek istediğiniz numaraya uzun dokunun. Şimdi “Numarayı engelle” düğmesine dokunun. Çağrı engelleme işlevinin konumu, Andorud üreticinizin yaptığı kişiselleştirmeye göre biraz değişebilir.

Bunu yaptığınızda bu numaradan gelen çağrılar otomatik olarak engellenecek ve kısa mesajlar, geldiği gibi yok olacaktır.

 

Listenizde bulunmayan bir numarayı engellemek için  telefon uygulamasında sağ üstteki menü düğmesine basın, akabinde Ayarlar > Çağrı engelleme yolu seçeneğini izleyin.

 

ÇAĞRI ENGELLEME UYGALAMALARI

Yukarıda bahsettiğimiz yöntem işinize yaramıyorsa veya daha kapsamlı bir çözüm arıyorsanız, bu uygulamalara göz atmanızı sizlere sanal alemin en güzel arkadaşlık ve sohbet sitesi olaran arkadasca,aracalığı ile bakabilirsiniz.

MR.Number  uygulaması: Bu uygulama Ücretsiz bir uygulamadır. Mr. Number’da görmek istemediğiniz çağrıları üç genel kategori olarak seçebiliyorsunuz: Sahtekarlık tehlikeli numaralar, spam,can sıkan numaralar ve bilinmeyen olarak listelenmiş tüm numaralar.

 

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.