Sohbet Makalesi

08.11.2016
476
Sohbet Makalesi
REKLAM ALANI

öncelikle konumuz ; internet.
Kimisi için bir amaç kimileri için ise sadece araçtır ama anlatımımda şöyle örnekler sunabilirim eskiden kullanımı sadece İnternet Cafelerde o da yavaş mı yavaş.
O kadar kalabalığın içinde sıra bulunca kendimizi şanslı hissettiğimiz insanlardık biz ama gel gör ki şuan her evde bir internet her telefonda bir bağlantı günümüz geçmişe oranla erişemediğimiz ne varsa bugün her şey daha kolay. Yani bazı sipariş sitelerinin sloganı gibi bir telefon kadar yakınız 🙂
işte bu fırsat bolluğuyla bizde kendi yerimizi ve mekanımızı kurma fırsatına müdahil olduk www.arkadasca.net yazılı sohbet sitemiz internet’ in kolaylılığını siz değerli kullanıcılarımıza açtık ve siz değerli okuyucularımıza hizmetine sunmuş bulunmaktayız bitti denilen irc ve sohbet sitelerini yeniden canlandırmamız birinci temennimizdir Allah bu yoldan bizi mahcup etmesin bizleri çokça arkadaş ve dostlarımızla beraber kurdumuz yerimizdir.
Can sıkıntısına reel de arkadaşlık bağları zayıf insanların kendini ifade etmekte güçlük çeken kendilerini anlatabileceği yegane sohbet odalarına sahip bir adrestir.
Mevcut Radyo, Bulmaca Kanalı, Kelime yarışma, anlayışlı Oper Admin ve Sunucu sahiplerimizle Siz Değerli Kullanıcılarımızın hizmetinizdedir.
Yaş şehir cinsiyet kategorilerden insanlar bulabilir arkadaş olabilirsiniz sizler yeni arkadaslar bulabilir belkide sosyal medyada bile denk getirmediğiniz arkadaşlarınızı bile burada bulabilirsiniz.
Dünya ne kadar küçükmüş dedirtebilecek kadar büyük bir siteyiz bir o kadar büyük bir aileyiz biz yapmanız gereken tek şey “ www.arkadasca.net ” adresine girip bende varım diyebilmek için sizleri bekliyoruz. Dil, Din, Irk ayrımı yapmaksızın belirli kurallar dahilinde düşüncelerinizi özgürce ifade edebilirsiniz.
Lütfen bunu yaparken karşınızdakileri asla kırmadan ve üzmeden yapın. Unutmayın ki başkalari size nasıl davranmasını istiyorsa sizde başkalarına öyle davranılması gerektiğini unutmayınız beni dinlediğiniz ve vakit ayırdığınız için herkese teşekkürlerimi sunarım…

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.