Mobil Sohbet Uygulamaları

07.12.2016
623
Mobil Sohbet Uygulamaları
REKLAM ALANI

Merhaba blog sayfası ziyaretcilerimiz, bu yazımızı sizlere hiçte yabancı olmayan mobil sohbet uygulamaları üzerine sectim. Yazımız içinde çağın bize getirdiği yeniliklerden olan mobil chat ve mobil sohbet uygulamaları hakkında bilgi sahibi olup, bu uygulamaları tanıyaçağız. İnsanların birebir haberleşme alışkanlıklarını tamamı ile değiştiren mobil chat uygulamaları, hem daha ekonomik, kolay ulaşılabilir ve masrafsız oluşu kullanıcıları cezbetiği gibi popüleritesinede her geçen gün artırmaktadır. Hali ile internetin artık her ortamda kullanılması bu tip uygulamalardan insanların faydalanmasını daha basit bir hale gelmiştir.

İçeriğine göre anlık iletişim, arkadaşlık, chat, email gönderme, sosyal medya niteliği ve hizmeti veren de bir çok mobil sohbet uygulamarı herkesce bilindik bir durumdur. Bir çoğumuzda bu uygulamaları kullanmaktayız.

Buyurun bu uygulamaları hep birlikte inceleyelim.

REKLAM ALANI

– WhatsApp Messenger

Mobil sohbet uygulamarı içinde en çok beğeniyi kazanan whatsApp messenger, 3G ya da wifi bağlantısı kullanarak arkadaşlarınız ve ailenizle mesajlaşmanızı, resim, sesli not ve video mesaj göndermenizi sağlayan bir sohbet uygulamasıdır.

– İmo Messenger
Kullanım kolaylığı ve şık görünümü ile imo messenger, android ve iPhone ile sesli arama, görüntülü sohbet yapabileceğiniz ve arkadaşlarınıza mesaj gönderebileceğiniz bir mobil chat uygulamasıdır.

– Kik Messenger

Kik Messenger, milyonlarca kullanıcıya sahip, pek çok tür akıllı cep telefonunuz ev tableti destekleyen ücretsiz bir mesajlaşma ve sohbet uygulamasıdır. Bu uyguluma ile hem arkadaşlarınız ile sohbet edebilir hemde yeni bir sosyal cevreye sahip olabilirsiniz.

-Trill

Twitter uygulaması olan Trill ile, Twitter’ı mobil cihazınızda kullanmanızı sağlayan basit ve kullanışlı bir arayüze sahip ücretsiz uygulamadır.

Yine aklımıza gelen diğer mobil chat uygulamarı Mozat, Socially (Free), Nimbuzz – Free Calls & Chat, MXit, IM+ All-in-One Messenger, MySpace, FlickrUp, Video Chat (imiChat), Skype, Facebook gibi daha bir cok uygulamaya android marketten rahatlıkla ulaşabilir ve ücretsiz indirip kullanabiliriz. Şimdilik kısa bir bilgi ile bu uygulamarı sizlere hatırlattık ilerleyen zamanlarda sohbet programları kategorisi altında tek tek hepsine yer verip anlatımını yapacağız.

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.