Facebook Messenger

07.12.2016
721
Facebook Messenger
REKLAM ALANI

Zaman iletişim zamanı. Artık haberleşme teknolojisi herşeyin önünde. Bir yakınınıza ulaşamamak, haber alamamak diye bir olay kalmadı. Arayan gerçekten de buluyor. Önceleri, sadece mektup ve telgraflarla sağlanan iletişim, birçok insanı habersiz bırakırdı. Sonradan çıkan televizyon ve telefonlar insanların işini az da olsa kolaylaştırdı. Günümüzde hayat şartları, iş ve yaşam koşulları insanları birbirinden uzaklaştırdı. Artık bayramlarda bu kavuşmalara tanıklık edemez oldu. Belki teknolojinin kolaylığı insanları tembel yaptı, belki insanların tembelliği sayesinde teknoloji bu kadar ilerledi. Kimse akşam çaylarında buluşmaz, sabah kahvelerini içmez oldu. Git gide yalnızlığın hakim olduğu günümüzde, insanları habersiz bırakmak istemeyen şirketler, teknolojinin her türlü nimetinden faydalandırıyor.

Facebook Messenger, istediğiniz her an her türlü yakınınızla iletişim kurmanızı kolaylaştırıyor. Kim, nerede, ne yapıyor her an haberdar olabiliyorsunuz. Ücretsiz ve hızlı bir iletişim kurmanızı sağlayan bu özellik ile hayatınızın oldukça kolaylaşacağını fark edeceksiniz. Facebook’u açmadan bile mesajlarınıza ulaşabiliyor ve okuyabiliyorsunuz. İsterseniz ailenizle, isterseniz yakınlarınızla gurup halinde bile sohbet edip mesajlaşabiliyorsunuz.

Yine teknoloji harikalarından biri olan bu uygulama sayesinde, kimseden habersiz yaşamayacaksınız. Telefon faturanıza verdiğiniz tonlarca paraları artık bir kenarda biriktirin. Çünkü böylesine harika ve hızlı olan bu sistem tamamen ücretsiz. Konumunuzu paylaşarak nerede olduğunuzdan haberdar edebilir, zaman zaman gezdiğiniz yerleri fotoğraflarıyla paylaşabilirsiniz.

REKLAM ALANI

Dosta düşmana paylaşımlarınızla istediğiniz kadar nispet yapabilirsiniz. Facebook Messenger ile nerede ne yapıyorsunuz hepsini arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Herkesin görmesini istemiyorsanız, sadece ailenizle kişisel olarak da görmelerini sağlayabilirsiniz. Keyfinize göre hareket etmek bu uygulamanın asıl amacı. Sesli mesajları kaydedebilme özelliğine sahip bu uygulama ile doğum günü mesajlarınızı sesli olarak yollayabilirsiniz. Sizin sesinizden duyulacak olan bir tebrik yakınlarınızı da çok mutlu edecektir.

İster ülke içi ister ülke dışı olsun, yakınlarınızla görüşebileceğiniz her yer ve konum iletişimi tamamen ücretsiz. Yurt dışında olduğunu düşündüğünüz yakınlarınızla ücretli konuşabileceğinizi düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Yurt dışında kuracağınız her iletişim de tıpkı diğer özellikler gibi ücretsiz ve hızlı. Facebook Messenger tarihleme sistemine de çok önem veriyor. Her aktivitenizin tarihi ve zamanı en doğru halleriyle kayıt altında tutuluyor.

Facebook kullanmaya başladığınız andan itibaren hangi arkadaşlarınızın sayfada, hangilerinin konuşulabilir durumda olduklarını anlayabiliyorsunuz. Hem basit hem ücretsiz olan bu uygulama ile keyifli anlar yaşayacak, sevdiğiniz insanlardan uzak kalmayacaksınız. İçerisindeki özellikleriyle de dikkat çeken Facebook Messenger, birbirinden farklı uygulama seçenekleriyle beğeninizi kazanacak.

Yaşadığınız en keyifli anları ölümsüzleştirerek, bu anların tadına sevdiklerinizle birlikte varabilirsiniz. Teknolojinin bu kadar gelişmesi, sizi şaşırtsa da kullanmak da eğlenceli bir hal alacaktır. Hem Facebook’u hem de uygulamalarını kullanmak hayatınıza değişiklik katacak. Değişikliğe açık olan herkesin ücretsiz olan bu sisteme dahil olmasında yarar var. Asla pişman olmayacaksınız ve keyifli anlar yaşamanın tadını çıkaracaksınız.

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.