Android İRC Uygulaması

07.12.2016
647
Android İRC Uygulaması
REKLAM ALANI

Merhaba değerli blog sayfası takipcilerimiz, bu yazımızda sizlerin pek de yabanacı olmadığı android irc uygulaması üzerine konuşacağız. Her gün biraz daha fazla gelişen ve insanlar adına her şeyi daha fazla kolaylaştırabilmeyi amaç edinen teknoloji sayesinde günden güne hayatımıza daha fazla yenilik dahil olmaktadır. Eskiden iletişim kurabilmek adına insanlar uzakta olan sevdiklerine mektup yazarlar ve bu mektubun ulaşabilmesi adına günlerce beklemek zorunda kalırlardı. Sesli olarak görüşebilmek adına var olan ev telefonları ise her an iletişim kurabilmek adına yeterli olmamaktaydı. Gelişen teknoloji sayesinde hayatımıza cep telefonları dahil oldu ve insanlar bu muhteşem icat ile her an, her yerden istedikleri şekilde anlık olarak sevdikleri ile iletişim kurabilir hale geldi.

Yazılı görüşme yapabilmek adına da hala günümüzde de kullanılan metin mesajları var olmaktaydı. Ancak bunlar oldukça maliyetli olduğundan dolayı her insanın kullanabilmesi mümkün değildi. Her gün biraz daha gelişen teknoloji sayesinde insanlar iletişim adına daha fazla seçeneğe sahip olmaya başladı. Bunların en başında bilgisayar ve internet teknolojisi gelmektedir. Günümüzde hemen hemen herkesin evinde bulunan bilgisayar sayesinde insanlar görüntü görüşme yapabilme ve uzakta olan sevdikleri ile özlem giderebilme şansına sahip oldu. Son zamanlarda bilgisayarların bile önüne geçen ve uygun fiyatları bulunan modelleri ile herkesin alabileceği seçeneklere sahip olan akıllı telefonlar ile iletişim kurabilmek daha kolay hale geldi. Sesli ve yazılı görüşme yapabilmenin yanı sıra telefonunuza indirebileceğiniz birçok sohbet programı ile interneti kullanarak iletişime geçebilir ve telefonunuzda görüntülü konuşma yapabilme şansına sahip olabilirsiniz.

Sadece Android telefonlarda kullanılması uygun olan ve son zamanlarda Chat yapabilmek adına bu telefonlara sahip olanların indirdiği androirc uygulaması ile de sevdiklerinizle her an iletişim halinde olabilirsiniz. Bu uygulamayı google play seçeneğini veya internette var olan farklı indirme seçeneklerini kullanarak telefonunuza indirebilir ve sohbetin tadını çıkarmaya başlayabilirsiniz. Ücretsiz olarak hizmet veren bu programlar ile yüksek telefon faturalarına maruz kalmadan istediğiniz her an ve istediğiniz süre boyunca sohbet edebilme şansına sahip olabilirsiniz. Android telefonuna indirdiğiniz bu sohbet programı ile sadece Android telefonlara sahip olan arkadaşlarınız ile iletişim kurabilir ve sohbet edebilirsiniz. Androirc uygulamasını telefonunuza indirdikten sonra telefon menünüze kısa yol tanımlaması yapabilir ve buradan iletişim kurmaya başlayabilirsiniz. İnternet bağlantısının açık olması durumunda size gelen görüşmeler bildirim şeklinde telefonunuza gelmektedir. Bildirim şeklinde gelen görüşme çağrılarını kontrol edebilir ve sevdikleriniz ile online olarak görüşme yapabilirsiniz. Android cihazınız sayesinde sevdiğiniz insanlar dünyanın neresinde olursa oldun onlarla iletişim kurabilir ve chatleşme imkânları bulabilirsiniz.
Bunun dışında yeni insanlar ile tanışabilir ve sanal ortamda dünyanın farklı ülkelerinden birçok arkadaşa sahip olabilirsiniz. Sizlere dünyanın farklı bölgelerinde bulunan insanlar ile iletişim kurabilme imkânları veren androirc uygulaması ile artık istediğiniz zaman ücretsiz bir şekilde kesintisiz iletişim kurabilir ve sohbet etmenin tadına varabilirsiniz.

REKLAM ALANI

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.