Tarçınlı Su İle Zayıflama Kürü

28.11.2016
1.102
Tarçınlı Su İle Zayıflama Kürü
REKLAM ALANI

Gün içinde bol su içmenin zayıflamaya olan etkisini zaten herkes biliyor. Bir de buna çubuk tarçının zayıflamayı desteklemesi eklendiğinde kilo vermek çok daha kolay ve sağlıklı hale gelebiliyor. Zayıflamak için tarçınlı su kullanımı önerilir fakat tek başına zayıflamanız için sadece tarçınlı su içmek yeterli değildir. Diyet yaparken diyetinize yardımcı olacak ve daha hızlı kilo vermenize yardımcı olacak bir karışımdır.

Tarçının özellikleri

İçeriğinde bol miktarda antioksidan bulunan tarçının tek başına kilo verdirme özelliği yoktur fakat kan şekerini yani şekerin -kanımızdaki glikoz- hücrelerce işlenmesini sağlayan insilin hormonunu dengeleyerek diyetinizi destekler.Tarçının bir başka etkisi de tarçın kullanan kişilerde daha uzun süre tokluk hissi olur. Tarçın tokluk hissini arttırıcı bir etki ile öğün aralarında daha az açlık hissi çekmenize yardımcı olacaktır. Bu sayede diyet ile çok daha rahat baş edebilirsiniz.Su içmekte zorlananlar için suya verdiği aromayla daha kolay su tüketebilirsiniz.

REKLAM ALANI

Tarçınlı su nasıl hazırlanır?

Evde kolayca bulunan malzemelerden hazırlanması kolay bir kürdür.

-3-4 adet çubuk tarçın

– İsteğe göre bir miktar karanfil, kök zencefil, defne yaprağı, kök zerdeçal, dilimlenmiş elma

– 5 bardak su

Tarçın ile suyu yaklaşık 10 dakika kadar kaynatın. Ocağı kapatmaya yakın isteğe göre karanfil, zencefil, zerdeçal veya defne yaprağı ekleyebilirsiniz. Soğuduktan sonra (buzdolabına koymayın, oda sıcaklığında tüketilmesi önerilir) gün içerisinde tüketin. Tat vermesi amacıyla damak zevkinize göre içmeden önce limon da eklenebilir. Tarçınlı su sizi dana zinde hissettirecek ve daha geç acıkacaksınız.

Yukarıdaki tarif normal bitki çayı hazırlar gibi hazırlanmaktadır. Bide iş yerinde yada dışarıda olanlar için bir tarifimiz var.

Yapmanız gereken şey bir plastik 50 cl su şişesine bir çubuk tarçın atmak ve yanınızda çantanızda ya da aracınızda bulundurmak ve her susadığınızda oradan su tüketmek sureti ile diyetinize devam edebilirsiniz. Bu denli özverili ve aksatmadan çubuk tarçınlı suyla zayıflama planınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Gülben Ergen ve Demet Akalın tarçınlı su diyetine başladıkları ilk 15 günde yaklaşık 5 kilo zayıfladıklarını aktarmışlar, çubuk tarçın ve suyun bu mucizevi faydasını da hayranlarına önermişlerdi.

Günde 2 lt tüketilmesi önerilir şimdiden bol eksiler…

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.