Smile Lazer İle Hayatınız Değişicek

14.11.2016
462
Smile Lazer İle Hayatınız Değişicek
REKLAM ALANI

SMILE lazer görme bozuklukları tedavisinde üçüncü jenerasyon lazer tedavisi olarak kullanılan yeni bir tekniktir. Smile lazerin getirdiği yeniliklerin en başında korneanın en üst tabakasında hiçbir değişiklik meydana getirmemesidir. Diğer lazer tekniklerinde ilk etapta flep adı verilen bir kapakçık oluşturulması gerekir. Bu durum ameliyattan sonra hastalarda ortalama 8 saat kadar süren ağrı, batma, sulanma gibi hassasiyetlere neden oluyordu. Pek çok hastamız yalnızca flep uygulamasından endişelendiği için lazer tedavisi olmaktan kaçınmaktadır. SMILE lazer ise diğer yöntemlerin uygulanamadığı kuru göz olan yada ince kornealı olgularda daha yapılabilen bir yöntemdir

Kendinize hayatınızı değiştirecek bir hediye verin

SMILE TEKNOLOJİSİNİN AVANTAJLARI

REKLAM ALANI

SMILE lazer teknolojisi son 5 yılda geliştirilen bir teknikdir. Bu tekniğin sağladığı en önemli avantaj kornea çatısına hiçbir şekilde etki etmemesidir. Teknik yalnızca 2 mm’lik bir kesiden lentikül denilen dokunun çıkartılması ile gerçekleştirilir. SMILE lazer ile günümüzde 10 derece miyop ile 5 dereceye kadar astigmatizma tedavi edilebilmektedir. SMILE lazer teknolojisinin daha fazla tercih edilmesinin nedeni hastaların tedavinin ardından ağrı hissetmemesi, sadece birkaç hafta damla kullanma ihtiyacı olması, spor aktivitelerine engel olmaması ve göz kuruluğu oluşturmaması sebebiyledir.

Kendinize hayatınızı değiştirecek bir hediye verin

SMILE LAZER TEDAVİSİNDE İYİLEŞME SÜRECİ DAHA KISADIR

Lazer uygulaması 7 ile 10 dakika arası gibi kısa bir sürede gerçekleştirilir. Tedavinin ardından yalnızca ilk gece çok hafif bir yanma ve batma hissi yaşanabilir. Ancak ertesi gün hastaların tamamı gündelik yaşantılarına hemen devam edebilir. Görme netliği ise birkaç hafta içerisinde tam istenen noktaya ulaşır. SMILE lazer teknolojisinden gözlüklerinden kurtulmak isteyen herkes rahatlıkla faydalanabilir.

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.