Sigara kokusu nasıl giderilir

31.12.2015
756
Sigara kokusu nasıl giderilir
REKLAM ALANI

Gelişmiş yada hızla gelişen ülkeler bilinçlendikçe, sigara fabrikalarına karşı tepkiler arttıkça sökülen sigara fabrikaları ve üretim tesisleri maalesef ülkemizdeki insanların talebi yüzünden bizim memleketimize ve daha az gelişmiş ülkelere kuruluyor.

Sigara içilen bir eve ve araca sinen sigara kokusu da oldukça rahatsızlık vericidir. Sigara kullanan bir kişi bile bu yoğun katran kokusundan rahatsızlık duymaktadır. Sigara içilen mekanda sigara kokusunu en aza indirmek mümkündür.

 

REKLAM ALANI

SİGARA KOKUSUNU NASIL GİDEREBİLİRİM.?

 

Bunun için gerekli olan elma sirkesi ve hamur kabartma tozudur.

Bir su bardağına bir poşet hamur kabartma tozu ekleyin ve üzerine köpürüp taşmaya neden olmaması için ağır ağır bardağın yarısına kadar elma sirkesini ekleyin. Bu karışımı sigara içilen ortamda, örneğin dolap üzerine vs yüksekçe bir yere bırakın orada kalsın. Bu karışım buharlaşmaktadır, odadaki veya mekandaki sigara içme sıklığına göre bu işlemi haftada bir yenileyebilirsiniz. Ortalama olarak yarım su bardağı elma sirkesi ve hamur kabartma tozu 1 hafta boyunca etkili olmaktadır. Daha küçük bardaklarla birden fazla hazırlayacağınız bu karışımı odanın çeşitli yerlerine yerleştirebilir daha etkili sonuçlar elde edebilirsiniz.

 

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar
  1. İsim yazmayan dedi ki:

    bunu evde bi denemek lazım 😀