Mikro penis sahibi adam bakın ne dedi

30.09.2016
697
Mikro penis sahibi adam bakın ne dedi
REKLAM ALANI

Adı açıklanmayan, 35 yaşındaki bir kişi ve mikro penis sahibi bir adam 12 yıldır neden hiç cinsel ilişki kurmadığını Cosmopolitan Dergisi’nin İngiltere disyonuna anlattı.

DALGA GEÇİP GÜLMEYE BAŞLANDI

Sadece Jf olarak ismi geçen adam üniversite yıllarındayken, kendi anlatımıyla çok çekici bir kızla sevgili olmuştu. Yakınlaştıkları sırada genç kadın dalga geçip, gülmeye başlayınca Jf evi terk etti. Genç adam kendisini çok üzen deneyiminden şu şekilde bahsetti, “Kız arkadaşım görür görmez gülmeye başladı ve dalga geçti. O günden sonra 12 yıldır kimseyle birlikte olamadım ve hem depresyon hem anksiyete yaşıyorum şeklinde konuştu.” Penisi yaklaşık 1 ile 2 santimetre arasında olan adam vücudundan çok utandığını utandığını söyledi.

REKLAM ALANI

MİKRO PENİS NASILDIR

Normal boylara rağmen, boyunun normalin alt sınırına tekabül etmesine mikro penis denir. Erişkinliğe kadar belli yaş aralıkları için sağlıklı ve ortalama boylar belirlenmiştir. Yenidoğan bebeklerin ortalama penis boyu 3,5 cm’dir. Ancak 2,5 ile 5,5 cm arasında olması da normal sayılır. Mikro penisin hormonal, genetik gibi nedenleri olabilir. Nedeni bulunamayan mikro penis hastalarının oranı sadece yüzde 10’dur.

 

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.