LR mimik kırışıklıklarına karşı etkili olan Serox serisini geliştirdi

19.11.2016
623
LR mimik kırışıklıklarına karşı etkili olan Serox serisini geliştirdi
REKLAM ALANI

LR mimik kırışıklıklarına karşı etkili olan Serox serisini geliştirdi. Bu bakım ürünü cildi rahatlatır ve dolayısıyla mimik kırışıkllarının görünümü azaltılabilir. İçeriğinde yüksek miktarda bulunan etken maddeler kırışıklığı azaltır. Gülüşünüz doğal bir duruluk kazanır ve fark edilir düzeyde genç bir görünüm elde edersiniz.

Bu ürün,ortalama 35’li yaşlardaki, ağız, göz ve alın bölgelerindeki mimik kırışıklıklarına sahip olan, sürekli olarak güzellik merkezlerine giden ve evde profesyonel bakım uygulamak isteyen, pürüzsüz bir cilde sahip olmak isteyen, cilt kuruluğundan kaynaklanan çizgilerini azaltmak isteyen, kendine güzel bir ışıltı katmak isteyen kadınlara yöneliktir.

ETKISI
Argireline®, sinir yollarının sonunda bulunan sinir uçlarını (sinapslar) bloke ederek aktarıcı maddelerin yok olup gitmesini engelleyen küçük bir proteindir. Böylece kaslar bir süreliğine rahatlatılır. Sinir hücreleriyle kas hücreleri adeta birbirleriyle iletişimi kesilir. Yüz kasları rahatlar. Mimik kırışıklıklarının oluşumu hafifletilir.

REKLAM ALANI

ÇALIŞMALAR
Serox Serum ve Krem, Dermatest GmbH tarafından 4 haftalık bir süre zarfında 45 ila 54 yaşları arasında 30 kadında test edilmiştir.
• % 93’ü bu serumla ciltlerinin daha taze bir parlaklık kazandığını ve gençleştiğini onaylıyor.
• % 89’u bu serumla ciltlerinin pürüzsüzleştiğini ve sıkılaşmış göründüğünü onaylıyor.
• % 86’sı serum ve krem kombinasyonunun cilde en iyi bakımı sağladığını, cildi pürüzsüzleştirerek sıkılaştırdığını onaylıyor.
• % 86’sı serum ve gündüz kreminin birlikte kullanılması sonucu cildin belirgin şekilde gençleştiğini onaylıyor.
• % 76’sı göz çevresindeki kırışıklıkların hafiflediğini bildiriyor.
• % 69’u alındaki kırışıklıkların hafiflediğini bildiriyor.
• Katılımcıların % 69’u ağız çevresindeki kırışıklıkların hafiflediğini bildiriyor.

İÇERIK MADDELERIYLE ILGILI BILGILER
Ameliox® karnosin ve antioksidanlardan oluşan lipozom yapıda bir komplekstir. Ameliox® spiral şeklindeki kolajen liflerinde depolanır ve tüm liflerin karşılıklı dizilmesini sağlar. Dahası Ameliox® kolajen liflerinin yıkılımını engeller. Cilt, elastikiyetini korur ve esneklik kazanır. Antioksidanlar oksidatif strese karşı koruma sağlar. Genel itibariyle cilt pürüzsüzleştirilir ve mimik kırışıklıkları azaltılır. Hyalüronik Filling Spheres® dondurularak soğutulmuş hyalüron asidinden oluşan mikro küreciklerdir. Bu kürecikler cilde nüfuz eder. Nem cilde temas ettiğinde, şişerek cilt kırışıklıklarını doldurur. İçeriğindeki biyo-polimer badem proteininden elde edilir ve böylece cilt konturları pürüzsüzleştirilir.

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.