Doğum sonra çatlaklar nasıl giderilir

07.01.2016
585
Doğum sonra çatlaklar nasıl giderilir
REKLAM ALANI

Merhaba,Sevgili Arkadasca.net’liler bu gün sizlere bir çok bayan için en büyük sorunlardan birisi olan doğum sonrası oluşan çatlakların giderilmesi için bitkisel cözüm adlı makalemizi paylaşacağım.Doğum Sonrası çatlaklar için bitkisel çözüm,doğumdan sonra vücutta oluşan çatlakların giderilmesine önemli ölçüde yardımcı olan bitkisel çözüm yolları adlı yazımızı okuyabilirsiniz.
Gebelik çatlaklarını geçirmek için bolca su için ve çatlak önleyici kremler kullanın. Hamile kalmaya niyetli olanlar ve kalanlar da hamilelik boyunca badem yağı veya kakao yağı kullanın. Ayrıca bitkisel yağlar ile geliştirilen doğal çözüm kürleri de gebelikte karın ve göbek, kasık bölgelerindeki çatlaklara iyi geliyor. İşte sizlere böyle bir çatlak giderici bitkisel kür tarifi:

Oluşmuş çatlakların tedavisi güç ve kesin olmadığından, çatlaklar oluşmadan önlem almak gerekir. Hamileliğin başlarından itibaren bu uygulamayı yaparsanız, karın çatlaklarını önlemiş olursunuz.

Malzemeler ve Hazırlanışı :
Hepsinden eşit miktarda olmak üzere;
Tatlı Badem Yağı
çilek yağı
Limon suyu

REKLAM ALANI

Eşit miktarda bu malzemelrden bir kabın içine koyun ve karıştırın. Hamilelik sırasında çatlak oluşmaması için günlük olarak karnınıza sürün.

 

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.