Bel fıtığı

08.07.2015
816
Bel fıtığı
REKLAM ALANI

Soru: Bel fıtığı nedir.?

Bel fıtığı bel omurgaların arasındaki kıkırdağın zaman içinde,Zorlanmalar neticesinde,Ağır kaldırmalar neticesinde,Çok fazla oturmak neticesinde,Ters hareketler yapma neticesinde kıkırdağın hasar görmesi sonucu kırıdağın yırtılarak,İçeriden dışarıya doğru taşması ve dolaysıyla etrafındaki bağlara ve hatta sinir köklerine baskı yapması neticesinde ortaya çıkan bir hastalıkdır.

Soru: Bel fıtığı hastaları ne gibi rahatsızlıklar yaşar.?

REKLAM ALANI

Bel fıtığında kanal içine doğru çıkan fıtığın etraf dokulara baskısı nedeniyle genellikle hastalar bel ağrısından şikayetci olur.Aynı fıtık bacağınınıza doğru inmekte olan sinirlere doğru baskısından neticesinde bacağınızda ayağınızda ayak altınızda uyuşmalar yanmalar,Ayağınızdaki ve kaslarda oluşan güç kaybı başlıca olan bulgulardır.

Soru:Bel fıtığından ne zaman kurtulabiliriz.?

Geçmeyen bel ağrıları,İstirahat etmemize rağmen bacağımıza doğru yayılan ağrı,Bacağımızda ayağımızda güç kaybı olması ve ciddi duyu kaybı olması,Cildimizi hissetmememiz ile hatta hatta ileri dönemlerde idrar kaçırması sebebiyle,Mutlaka doktora baş vurmanız gerekmektedir.

Yukarıda sizlerle paylaşmış olduğum bel fıtığı ile alakalı bu makaleyi yetersiz bulduysanız GOOGLE‘DEN yararlanabilirsiniz.

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.