Tesettür giyim tarzları nasıl olmalıdır

06.09.2016
540
Tesettür giyim tarzları nasıl olmalıdır
REKLAM ALANI

Tesettür giyim alanında çok fazla çeşit yokken, özellikle son birkaç moda sezonunda tesettür giyim adeta can bulmuştur. Tesettür giyim de bu sezon trendler nelerdir;

Tesettür giyimde her zaman olduğu gibi uzun yelek ve hırkalar trend olmayı tabiki koruyor. Tesettür giyimde uzun yelek ve uzun hırkaları kumaş ütü izli pantolonlar ile kombinleyebilme imkanını yaratabilirsiniz. Bilekten kullanmış olduğunuz bu pantolonların altına da stiletto ayakkabılar tercih etmelisiniz. Ayrıca bu kombine şal da eşarp da kullanabilirsiniz. Ancak renk geçişleri çok önemlidir. Pembe renginde veya turkuaz renklerinde bir hırkayı beyaz ya da bej gibi açık tonlarda pantolonlarla birlikte kullanabilirsiniz. Ama kış aylarında olduğumuzda beyaz rengi biraz abes kaçacaktır bunun için pembe, turkuaz gibi yaz renkleri yerine; bordo, mavi gibi daha koyu renkleri tercih seçmelisiniz. Bu koyu renkleri ise siyah ya da koyu kahve pantolonlar ile uyum içersinde giyebilirsiniz.

Şal renginizi ise her zaman yaptığınızın üzerinizdeki kıyafet renginizden daha açık renkte tutmanızı tavsiye edebiliriz. Ayrıca şalınızı ya da eşarbınızı bluzunüz ile aynı renkte tercih etmeye çalışın. Bu şekilde kombininiz daha temiz ve daha akıcı olacaktır. Sürekli bir renk geçişi göz yoracaktır.

REKLAM ALANI

Etek tercih etmek istiyorsanız daha kısa bluzleri tercih edebilirsiniz. Mesela yüksek bel modas halen kullanılmakta. Sizlerde daha yüksek belli etekleri daha kısa bluzler ile kombinleyebiliyerek giyinebilirsiniz. Ayağınıza yüksek topuklu ayakkabılar giyerek, eteğinizle de topukları saklarsanız boyunuzu olduğundan daha uzun göstermiş olacaksınız.

Etekler, pantolonlar, uzun hırkalar dışında tunikler de her zaman tesettür giyimin vazgeilmezidir. Peki, tunik kombinlerini nasıl yapmamız gerek? Tunik kombinleri yapılırken, tunikler kesinlikle eteklerle birleştirilmemelidir. Daima pantolonlarla birleştirilmelidir. Ve desenli tunikler de bu sezon trend olan parçalardan. Puantiye, çizgi desenine sahip tuniklerle trend bir görünüme kavuşabilirsiniz.

 

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.