Survivor yarışmasından elenen mehmet’den açıklama

14.04.2016
729
Survivor yarışmasından elenen mehmet’den açıklama
REKLAM ALANI

Survivor yarışmasından  elenen Mehmet Özyay, Türkiye’ye gelmeden önce adada yaşananları ve elenmesi hakkındaki gerçek yorumları anlattı.

Survivor’in 2016′ yılındaki yarışmasına katılan ve  elenen son isim ünlüler takımına sonradan katılan Mehmet Özyay oldu. Adanın en enerjik isimlerinden biri olan Survivor Mehmet, adada yaşananları ve elenmesindeki nedeni ilk kez açıkladı.

BU YARIŞMA SURVİVOR SÜREKLİ KIRGINLIKLAR OLUR DEDİ

REKLAM ALANI

Burası Survivor burada sürekli kırgınlıklar yaşanabilir diyen yarışmacı Mehmet, Atakan’ın bir sözüne çok kırıldığını da ilk kez açıkladı. Sık sık Atakan’ın ayak işlerine bakıyor iddialarına maruz kalan Mehmet, bu imalara çok bozulduğunu ortada asla böyle bir şeyin olmadığını üzerine basarak izah etti.

BEKLEMEZDİM BÖYLE BİR ŞEY HİÇ BEKLEMEZDİM

Mehmet Özyay’ın elendikten sonraki ilk açıklamaları..

Bugünkü konsey’den  beklemezdim böyle bir şey. Ortada Yunus’la Tuğba vardı. Olaylar çok tuhaf gelişti. Burası Survivor bundan sonra da hayat devam eder şeklinde açıklama yaptı.

İSTERDMKİ  BİRLEŞME PARTİSİNİ GÖREBİLEYİM

Geçen 10 hafta’nın  çok cabuk bir şekilde geçtiğini dile getiren Mehme; İlk zamanlar açlık çok zor geldi ama zamanla ona da alıştım. Keşke birleşme partisini görseydim. Survivor’da olduğum sürece çok şeyin değerini anladım. En başta yemeğin değerini anladım.

ATAKAN’A ÇOK DARILDIM

Açıkçasını söylemek gerekirse herkes birbirine burada darılır, kırılır ama hakını helal eder. Mesela ben Atakan’a çok darılmıştım. Bana “Adadaki en zayıf isim sensin” demişti. Daha sonra Yılmaz ile Tuğba ile de kavga ettim. Survivor biter arkasından ne günlerdi deriz.
İlk başladığımda Survivor’da oyun alamıyordum sonra başladım performansımı göstermeye ama kısmet değilmiş şeklinde konuştu.

 

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.