Resul Aydemir O Ses Türkiye sahnesine damga vurdu.. İşte o görüntüler

28.11.2016
767
Resul Aydemir O Ses Türkiye sahnesine damga vurdu.. İşte o görüntüler
REKLAM ALANI

Resul Aydemir O Ses Türkiye sahnesine damga vurdu.. İşte o görüntüler

O Ses Türkiye sahnesine çıkan Resul Aydemir (Misal), ‘Çocukluğum’ şarkısını seslendirdi. Tüm jüri üyeleri Resul Aydemir (Misal)’in sesine döndü. Gassal olduğunu belirten Aydemir, programa Acun Ilıcalı’nın isteğiyle katıldığını söyledi.

Resul Aydemir Acun Ilıcalı’nın özel daveti üzerine dün O Ses Türkiye yarışmasına katıldı. Hem hayat hikayesi hemde söylediği parça ile dün geceye damga vuran Resul Aydemir söylediği rap şarkı ile izleyenleri hem coşturdu hem de etkileyici hayat hikayesi ile geceye damga vurdu.

REKLAM ALANI

Tv 8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasında 25 Kasım akşamı yayınlanan bölüme Resul Aydemir adlı yarışmacı damgasını vurdu.

Acun Ilıcalı, Resul Aydemir’in performansı sonrası onu youtube’da görüp kendi çağırdığını belirterek “Bence en iyi Türkçe sözü olan rap’i yapıyor. Sonra bunun sebebini öğrendim. Çok enteresan yaptığı meslekle alakalı” diyerek sözü Resul’e bıraktı. Resul cenaze hizmetlerinde gassal olduğunu söyledi. Jüriler yorumlarını bitirdikten sonra seçim sırasında Aydemir; “O Ses Türkiye Benim” diyerek iddialı bir açıklama yaptı. Son olarak dört jüri üyesi arasından Gökhan ve Hakan’ı seçerek onların takımına dahil oldu.

Resul Aydemir cenaze hizmetlerinde Gassal olarak görev aldığını ve yaptığı mesleğin detayları izleyicilerle paylaştı.

Son Güncelleme : 26 Kasım 2016 – 12:47:34
Haber , Türkiye , Haberler , Son Dakika , Son Dakika Haberleri O Ses Türkiye , şarkıcı , gassal

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.