İşte Benim Stlim All Star Finali kim kazandı?

26.12.2015
841
İşte Benim Stlim All Star Finali kim kazandı?
REKLAM ALANI

İşte Benim Stilim All Star finalini kim kazandi saat 01.30’da TV8’de belli oldu. İste Benim Stilim birincisi SMS sonuçları ile belirlendi peki kim elendi yarışmayı kim kazandı?
İşte Benim Stilim All Star birincisi final gecesinde SMS oylama sonuçları ile belirlendi. Peki 2015 yılının en stil kadını kim oldu İşte Benim Stilim’i kim kazandı?

İşte Benim Stilim All Star birincisinin açıklandığı final gecesi saat 22.15’de önce banttan ekrana geldi. Daha sonra ise canlı yayına geçildi ve İşte Benim Stilim birincisini belirleyen SMS sonuçları açıklandı.
İŞTE BENİM STİLİM ALL STAR BİRİNCİSİ KİM KAZANDI?

Ailesi reddetti Ayşenur Balcı yapayalnız kaldı
İşte Benim Stilim All Star birincisi Ayşenur Balcı oldu ve büyük para ödülünü kazandı. Ayşenur Balcı İşte Benim Stilim All Star yarışmacıları arasında ödülü en fazla hak eden isimdi. 2015 yılının en stil kadını seçilen Ayşenur Balcı gözyaşlarına boğuldu.
Daha önce birinciye 150 bin lira verileceği açıklanmıştı. Final canlı yayınında bu değişti. Yarışmacılara ikinciye 150 bin liranın 50 bin lirasının verilmesini ister misiniz diye soruldu. Tüm yarışmacılar onaylayınca birinci olan Ayşenur Balcı 100 bin lira ikinci olan Nihal Candan ise 50 bin lira para ödülü aldı.
İŞTE BENİM STİLİM SMS OYLAMASI SONUÇLARI

REKLAM ALANI

1.Ayşenur Balcı
2.Nihal Candan
3.Çiğdem Çelik
4.Özden Cerrahoğlu
5.Ayşegül Melisa Doğan
6.Gülşah Yılmaz

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.