Hande erçel bikini ile poz verdi

01.04.2016
1.107
Hande erçel bikini ile poz verdi
REKLAM ALANI

Güzel ve çekici  Hande Erçel finali olan dizisinin ardından soluğu  Tayland’ın  Phuket Adası‘nda aldı. Erçel’ tatilinden çektiği fotoğragları Instagram sayfasından paylaşırken, oyuncunun bikinili bu karesi yaklaşık 60 bin kişi tarafından beğeni aldı.

HANDE ERÇEL KİMDİR SORUSU

Geçtiğimiz günlerde final yaparak izleyenlere veda eden “Güneşin Kızları” dizisinde canlandırdığı “Selin” karakteri ile tanıdığımız Hande Erçel kimdir? Hande Erçel hakkında bilmedikleriniz ve merak edilen tüm bilgileri sizlere,sohbet ve arkadaşlık sitenizin blog sayfası olan,blog.arkadasca.net adresinde paylaşmış bulunuyoruz.

REKLAM ALANI

Başarılı oyuncu Hande Erçel, 1993 yılında  Balıkesir,  Bandırma‘da hayata gözlerini açto. Erçel, Mimar  Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesinde Geleneksel Türk Sanatları Bölümü’nde okuyor.

2015 yılında katılmış olduğu Miss Cilivaliton of the World yarışması katılıp.  Azerbaycan’da bu yarışmada 2 ci olmaya hak kazandı.

Daha önce Çılgın Dersane Üniversitede ve Hayat Ağacı dizilerinde rol aldı. Çılgın Dersane Üniversitede ile ekranlara merhaba diyen  Hande Erçel’in hayali dizinin reyting kurbanı olmasıyla yarım kalarak yayından kaldırıldı.. Erçel, eylül 2014 sezonunda TRT’de yayınlanan ‘Hayat Ağacı’ dizisiyle izleyici karşısına çıktı. Genç oyuncu dizide  İdil Fırat (F ve  Fikret Kuşkan’ın  kızları Selen Karahanlı karakterini canlandırdı.

Son olarak  Kanal D ekranlarında yayınlanan “Güneşin Kızları” dizisinde “Selin” karakteri ile seyircilerin karşısına çıktı.

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.