Demet Akalın eşi Okan Kurt’tan Yakındı

14.11.2016
528
Demet Akalın eşi Okan Kurt’tan Yakındı
REKLAM ALANI

Ünlü sanatçı Demet Akalın,evliliğine dair detayları Sabah gazetesinden Sonat Bahar’a anlattı.

– Okan Bey için olan bir şarkınız var mı?

Son zaanlarda yazılan tüm giderler ona.Bakma çok seviyorum kocamı ama delirttiği zamanlar oluyor.Tek nedeni,kıskançlık.Oraya gitme,orada yemek yeme,yalnız arabaya binme…Rüyasında bile kıskanan bir adam.Bazen ben de onu huylandırıyorum,kıskançlık yapıyorum.Böyle böyle taze kalıyor ilişki.Zaten şarkıların çoğunu onunla birlikte seçiyoruz.

REKLAM ALANI

– Bir şarkı söyleseniz hangisini eşiniz Okan Bey’e göndermek istersiniz?

Son Sözüm Aşk isimli şarkı bizim şarkımız.Düğünde bile onu çaldık.

– Aşkınız taze yani?

Taze mi? Fazla taze…Onunla o kadar huzurlu ve mutluyum ki.Bir adam maça gitmez mi? Evde izler.Maça gider,beni de çağırır.

‘KAYNANAMA ÇOK HAKSIZLIK ETTİM’

– Yemek de yapıyorsunuz.Harika sofralar kuruyorsunuz kayınvalidenize…

Yok artık yapmıyorum.O durumlar iş olana kadardı (Gülüyor). Kaynanama baya haksızlık ettim zamanında.Sonra bir gün umreye gittiler.Oradan bana bir mesaj attı: ‘Baban için tavaf ediyoruz’ dedi. O akşam babamı rüyamda gördüm… Ve babamı,ben hiç görmem rüyamda.Sureti nasıl bilmiyorum ya…

Babam o kadar güzel gülüyordu ki rüyamda…sabah kalktım kayınvalideme ağlayarak mesaj attım…Okan’a o gün dedim ki, ‘Ben senin ailenin hakkını nasıl ödeyeceğim?’ Oraya gidip de,benim için değil,Hira için değil,baban için tavaf ettik deyince,ne kadar kaynanalık yapsa da her şey kabul gözümde.Arada yapardı kaynanalık (gülüyor).Kayınpederimi çok seviyorum,babam olsa da bu kadar sevebilirim.Ve onunla düğün günü tanıştım.

– Nasıl daha önce tanışmadınız mı?

Çünkü bana hep ‘Bu aile seni almayacak,Okan şarkıcı kadın almaz,evlenemezsiniz,evlenseniz de bir ay sonra boşanırsınız’deniyordu.
Nikah günü okan’ın elini nasıl sıktıysam,gerginlikten ölüyordum.Düşünsene, evleniyorsun ve kayınpederle düğün günü tanışıyorsun! Mizacı da çok sert,’Allah bittik’ dedim.Şimdi gül gibiyiz.Onlar da haksız değil,sanat camiasından bir kadı, Demet Akalın oğluyla evleniyor.Kim bilir neler geçti akıllarından…Ama şimdi ‘Allah senden razı olsun’diye dua ediyorlar. Okan’ın ailesine sahip olduğum için çok şanslıyım,Allah’ın sevdiği kuluyum!

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.