Aleyna Tilki kimdir- kaç yaşında merak ediliyor! Cevapsız çınlama sözleri

24.10.2016
628
Aleyna Tilki kimdir- kaç yaşında merak ediliyor! Cevapsız çınlama sözleri
REKLAM ALANI

Aleyna Tilki kimdir- kaç yaşında merak ediliyor! Cevapsız çınlama sözleri
Aleyna Tilki pek çok kişi tarafından merak edilmeye başlandı. Cevapsız Çınlama şarkısı ile 60 milyondan fazla dinlenen Aleyna Tilki henüz 16 yaşında. 2 yıl önce Yetenek Sizsiniz yarışmasına katılan Aleyna Tilki sesi ile herkesi etkisi altına aldı. 2000 doğumlu olan Aleyna Tilki aslen Konyalı.

Cevapsız Çınlama şarkısı ile listeleri alt üst eden Aleyna Tilki pek çok kişi tarafından merak edilmeye başlandı. 2014 yılında Yetenek Sizsiniz yarışmasına katılan Aleyna Tilki’yi Türkiye Gesi Bağları şarkısı ile tanıdı. 2000 doğumlu olan Aleyna Tilki sesi ile herkesi büyüledi. Konyalı olan Aleyna Tilki babasının görevi nedeni ile pek çok şehir değiştirmek zorunda kalmış. 16 yaşındaki Aleyna Tilki hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar haberimizin devamında sizlerle.

İlk kez bir ses yarışmasında boy gösterip dikkat çekti. Sonra müziğe ara vermedi, sürekli çalıştı. Daha yaşı çok küçük, ancak başarısı yaşından büyük. Emrah Karaduman’la birlikte çıkardığı ilk şarkısı ‘Cevapsız Çınlama’ müzik listelerinde haftalardır bir numaraya yerleşen Aleyna Tilki’yle buluştuk. Dünya starı olmayı hayal eden, Türkiye’nin yeni sesinin hikâyesini dinledik

REKLAM ALANI

ALEYNA TİLKİ KİMDİR?

Yetenek Sizsiniz yarışmasındaki başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken Aleyna Tilki, “Gesi Bağları” adlı şarkıyı seslendirdikten sonra jüriden övgü toplamıştı. 2014 yılındaki performansıyla 3 jüri üyesinden de evet oyu alan Aleyna Tilki’nin yaşı ise salonda bulunanları şaşkına çevirmişti.

Şarkı performansı bittikten sonra jüri üyelerinin sorularını yanıtlayan Tilki 2000’li olduğunu söyleyince Eser Yenerler “ilk defa bir yarışmacının yaşı alkış aldı”yorumunda bulunmuştu. Milenyum yılı olarak adlandırılan 2000 yılında doğan 16 yaşındaki Aleyna Tilki, Konya doğumlu olduğunu belirterek uzun yıllardan beri müzik üzerine çalışmalar yaptığını söylemişti.

Yetenek Sizsiniz adlı yarışma programından sonra tanınırlığı artan Aleyna Tilki konser çalışmalarına katılarak genç yaşta usta şarkıcılarla düet yapma imkanı buldu. Yaklaşık 20 yıldır 18 yaşın altında bir şarkıcının klip ve albüm çalışması yapmadığı Türkiye’de Emrah Karaduman ile düet yapan genç şarkıcının geçtiğimiz günlerde teaserini yayınladığı klip müzik platformlarında yerini aldı.

Klipteki dansı ve sesiyle beğeni toplayan Tilki’nin ardından “Acun bir yarışmacısını daha meşhur etti” yorumları yapılırken genç şarkıcının müzik kariyerine devam etmek istediği öğrenildi. Youtube’da yayınlanmaya başlayan Aleyna Tilki’nin “Cevapsız Çınlama” adlı klibi 1 gün içerisinde 100 bine yakın izlenirken şarkının kısa süre içerisinde en çok istek alan parçalar arasında yer alacağı ifade edildi.

Tüm müzik platformlarında yerini alan şarkının satışlarının oldukça iyi gittiği öğrenilirken Tilki’nin kazandığı parayı müzik eğitimine yatıracağı öne sürüldü. 1,75 boyundaki genç şarkıcının 58 kilo olduğu öğrenilirken fit görünümü hayranlarının dikkatlerinden kaçmadı.

Emrah Karaduman ve Aleyna Tilki nasıl tanıştı?

Emrah Karaduman, Aleyna Tilki’yi ilk olarak Yetenek Sizsiniz adlı yarışma programında gördüğünü ve o dönemde tamamlamak üzere olduğu “Toz Duman” adlı projesine dahil olmak isteyip istemediğini sorduğunu ifade etti. Aleyna Tilki’nin zamanlama nedeniyle o projeye dahil olamadığını söyleyen Emrah Karaduman “kısmet bu projeyeymiş” diyerek böylesinin daha hayırlı olduğunu belirtti.

CEVAPSIZ ÇINLAMA 50 MİLYONU GEÇTİ

Yaklaşık 1,5 ay önce Youtube’da yayınlanmaya başlayan Cevapsız Çınlama adlı şarkı video paylaşım sitesi Youtube’da 50 milyonu geçerken Aleyna Tilki Twitter hesabından yaptığı paylaşımda kendisini dinleyen herkese teşekkür etti

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.