3 Adam’ın bu haftaki konukları kimler?

23.11.2016
511
3 Adam’ın bu haftaki konukları kimler?
REKLAM ALANI

3 Adam’ın bu haftaki konukları kimler?

Hürriyet>Kelebek Magazin>Televizyon Haberleri>3 Adam>3 Adam’ın bu haftaki konukları kimler?
3 Adam’ın bu haftaki konukları kimler?3 Adam’ın bu haftaki konukları belli oldu. Her hafta olduğu gibi bu hafta da ekran başındakilere keyifli anlar yaşatacak olan talk show programının yeni bölümü bu akşam yayınlanacak. Peki, 3 Adam’ın bu haftaki konukları kimler? İşte, yeni sezon 6. bölümüyle devam edecek olan 3 Adam’ın bu haftaki konukları ve detaylar!

3 Adam yeni sezon bölümleriyle kaldığı yerden devam ediyor. Skeçleri, sahne köşesi, ‘Günümüz Ozanları’ ve ‘Tarihin Tozlu Sayfaları’ gibi bölümleriyle ekran başındakileri kahkahaya boğan 3 Adam yeni sezon 6. bölümüyle bu akşam saat 20.00’de ekranlarda olacak. Peki 3 Adam bu haftaki konukları kimler? İşte, sevilen talk show programına renk katacak olan konuklar ve hayatlarına dair detaylar!

REKLAM ALANI

Eser Yenenler, Oğuzhan Koç ve ibrahim büyükak’ın birlikte hazırlayıp sundukları 3 Adam, yepyeni bölümleriyle televizyon ve sanat dünyasının sevilen isimlerini evlerinize konuk ediyor. Bu sezon bir değişiklik yaparak sahne köşesinde skeç yazarlarına, yazdığı skeci arkadaşları ile oynamak isteyenlere ve stund-up ile hikayesini anlatmak isteyenlere şans veren 3 Adam’ın yeni bölümüne O Ses Türkiye’nin sevilen jürisi Hadise, Okyanus şarkısı ile en çok dinlenenler arasına giren Derya Uluğ ve her serileriyle sinemaseverleri kahkahaya boğan Çakallarla Dans filminin oyuncuları konuk oluyor.

GEÇEN HAFTAKİ KONUKLARI

Son iki haftadır erken saatlerde ekrana gelerek takipçilerine büyük bir sürpriz yaşatan 3 Adam’a geçen hafta “Benim Adım Feridun” isimli yeni filmiyle adından söz ettiren Büşra Pekin, “’Kamera” şarkısı ile adından söz ettiren Simge Sağın ve Başrollerini Ahmet Çakar, Sinan Engin, Rasim Ozan Kütahyalı, Abdülkerim Durmaz ve Ertem Şener gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Adam Mısın? filminin ekibi konuk oldu.

Son Güncelleme : 23 Kasım 2016 – 10:03:47
Haber , Türkiye , Haberler , Son Dakika , Son Dakika Haberleri 3 adam , 3 adam konukları , 3 adam konukları kimler

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.