Karın bölgesinde yağlar nasıl saklanır

26.04.2016
566
Karın bölgesinde yağlar nasıl saklanır
REKLAM ALANI

Ne tür giyinirseniz giyinin karın bölgesindeki yağlarınızı saklamıyormusunuz? Bu durum sizin hayatınızı olumsuz yönde etkiliyorsa,Ozaman sizde sohbet ve arkadaşlık siteniz olan site editörlerimizin sizlere vereceği birkaç örnek ile bu sorunlardan rahatça kurtulabilirsiniz.

 

Ufacık  moda taklitleri  sayesinde hem göbeğinizi gizleyebilecek hem de daha güzel bir  görünüme sahip olacaksınız.

REKLAM ALANI

Karın bölgenizde aşırı  yağlanmalar var diye etek giymek hayaliniz olmasın ! Özellikle yüksek bel etekler, karın bölgesi yağlarınızı kapatmanıza yardımcı olacak.

Balıkçı pantolonlar tercih ederek karın bölgesi yağlarınızı gizleyip, hem şık hem de rahat görünebilirsiniz.

Karın bölgesi yağlarınızı göstermemek için büyük tokalı kemerler kullanabilirsiniz. Kemeri, bel altından biraz daha yüksek yerde bağlayın.

Artık düşük bel pantolonları gardrobunuzdan çıkarabilirsiniz! Yüksek bel pantolonları, koyu renkli bluzlarla kombinleyerek şık bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Vücuda yapışan, dar bluzlar yerine üzerinizden akan tipte kumaşa sahip bluzları tercih etmelisiniz.

Kıyafet seçimlerinizde tunik olanlara ağırlık verebilirsiniz. Böylelikle fazlalıklarınızı kolayca ortadan kaldırabilirsiniz.

Karın bölgenizde sizi rahatsız edecek bir yağlanma olabilir. Bunun yerine güzel bacaklarınızı ya da kollarınızı yani vücudunuzun başka bölgelerini gösterebilecek kıyafetler seçin.

İki parça giyinmek sizi her zaman zayıf gösterecektir. Tek parça elbise yerine, etek ve bluz ikilisini tercih edebilirsiniz.

 

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.