Trabzon’da otelde fuhuş için gizli oda yapmışlar

01.06.2016
532
Trabzon’da otelde fuhuş için gizli oda yapmışlar
REKLAM ALANI

Trabzon’un  Çömlekçi semtindeki otellere baskın yapan ahlak polisi, fuhuş yaptığı iddiasıyla gözaltına aldığı 27 yabancı uyruklu kadını sınırdışı yaptı. Kadınlara fuhuş yaptıran otel sahipleri hakkında da işlemler başlatıldı.

FUHUŞ YAPAN KADINLARI GİZLİ BÖLMELERDEN ÇIKTI

Trabzon’Çömlekçi Semti’nde bulanan bazı otellerin gizli bölmeleri olduğu ve kadınların polis baskınında o bölmelerde saklandığı yönünde gelen ihbari değerlendiren polisler;İhbarın ardından harekete  geçti.Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, ihbarda adı geçen otellere baskın yaptı. Fuhuş yapıldığı iddia edilen otellere yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda hayat kadınlarının yine gizli bölmelerde saklandığı ortaya görüldü.

REKLAM ALANI

20 HAYAT KADIN SINIRDIŞI EDİLDİ

Baskında 7 yabancı uyruklu hayat kadının otelin kalorifer dairesinden özel kapıyla açılan bir odada saklandığı tespit edildi. Kalorifer kazanı kapağı süsü verilmiş bir kapak kullanılarak geçiş yapılan bölmede salon, tuvalet ve bir oda olduğu belirlendi.Polis ekipleri, odada bulunan kadınları fuhuş yaptığı iddiasıyla gözaltına aldılar.

 

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.