‘Nonoş’ sözü boşanma davası açtırdı

18.11.2016
409
‘Nonoş’ sözü boşanma davası açtırdı
REKLAM ALANI

‘Nonoş’ sözü boşanma davası açtırdı
9 yıllık eşini iktidarsızlıkla suçlayıp, “Çocuk bile yapamıyorsun, nonoş” dediğini öne süren koca, boşanma davası açtı.

Sabah gazetesinin haberine göre, özel bir şirkette çalışan F.B., kendisini iktidarsız olmakla suçladığı 9 yıllık karısı R.B.’ye boşanma davası açtı. F.B., “Sen adam mısın? Çocuk bile yapamıyorsun, nonoş. Sen erkek değilsin” sözlerinin gururunu kırdığını söyledi.

KAYINVALİDESİNE ANLATTI

REKLAM ALANI

F.B. ile R.B. 9 yıl önce İstanbul’da evlendi. Tıbbi sorunları olan R.B. düşük yaptı ve tarafların çocuk yapma girişimleri her defasında sonuçsuz kaldı. Çocukları olmadığı için evlilikleri yıpranan çift bir süre sonra da ekonomik sıkıntılar yaşamaya başladı. R.B., çocuk sahibi olamamanın faturasını kocasına kesti. Hatta eşine, “Sen adam mısın? Çocuk bile yapamıyorsun, nonoş. Sen erkek değilsin” diyerek onur kırıcı sözler söyledi. Ekonomik sorunlar için ise, “10 yılda bir halt edemedin, bir işi beceremiyorsun” sözlerini sarfetti. Bununla da kalmayıp yatak odası sırlarını kayınvalidesiyle paylaşıp eşinin iktidarsız olduğunu ifade etti.

‘İLİŞKİSİ VAR’

Karısı tarafından küçük düşürüldüğünü belirten F.B., gururu kırıldığı gerekçesiyle yataklarını ayırdığı eşini bırakıp bir arkadaşında kalmaya başladı. İstanbul Aile Mahkemesi’nde boşanma davası açan F.B. gururunun incindiğini ifade ederek, tazminat ve nafaka ödeme gücünün olmadığını belirtti ve boşanmalarına karar verilmesini istedi. R.B. ise iddiaların asılsız olduğunu ve eşinin başka bir kadınla ilişkisi olduğu için boşanmak istediğini öne sürdü.

Haber , Türkiye , Haberler , Son Dakika , Son Dakika Haberleri Boşanma davası , aile mahkemesi , hakaret

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.