Kılıçdaroğlun’dan mhp’ye sert sözler

02.07.2015
634
Kılıçdaroğlun’dan mhp’ye sert sözler
REKLAM ALANI

Meclis başkanı’nın ismet yılmaz olmasının ardından,Chp lideri kılıçdaroğlu,Mhp lideri devlet bahçeliyi sert sözlerle eleştirdi.Chp lideri Akp ne zaman köşeye sıkışsa kurtarcısı hep belli diye mhp’yi sert sözlerle eleştirdi.Çıkan sonuç akp ile mhp koalisyonyunun habercisimi onu bilemem ama seçim’de yaşanan havanın bozulduğunu söyleyebilirim şeklinde açıklama yaptı.

Tarihi bir fırsat gittimi?

ski kısır siyasal anIayışlar.Türkiye’yi değiI kendi geleceğini düşünen bir siyasi anlayıştan, içinde bulunduğu zor koşullardan Türkiye’yi çıkarmamız gerekirken; o zor koşulları daha da zorlaştıran bir siyaset anlayışı kabul edilemez. Bugün geldiğimiz nokta budur. Böyle bir siyaset anlayışı içine girilmiştir. Ama hiç kimse umutsuzluğa kapılmasın. Biz CHP olarak bu ülkenin çıkarları neyi gerektiriyorsa daha güçlü bir demokrasi için mücadele edeceğiz. CHP, 24 saatte 24 kez karar değiştiren bir organ değildir. İlkelerimizi koyduk o ilkelerin tamamı evrensel ilkelerdir. Düne kadar CHP aleyhine çok şey söylendi. Bugün CHP’nin ne kadar haklı olduğu bir kez daha ortaya çıkmış oldu.

REKLAM ALANI

 

Yukarıda sizlerle paylaşmış olduğum Chp Lideri KILIÇDAROĞLU ile ilgili haberimizi yetersiz bulduysanız daha detaylı bir şekilde GOOGLE‘DEN Yararlanabilirsiniz.

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.