Fenerbahçe Zorya Luhansk UEFA maçı hangi kanalda ne zaman, şifreli mi?

23.11.2016
501
Fenerbahçe Zorya Luhansk UEFA maçı hangi kanalda ne zaman, şifreli mi?
REKLAM ALANI

Fenerbahçe Zorya Luhansk UEFA maçı hangi kanalda ne zaman, şifreli mi?

Fenerbahçe Zorya Luhansk karşılaşması ile yarın akşam heyecan seviyesi yüksek bir mücadele oynanacak. UEFA Avrupa Ligi’nde grubunda lider olan Fenerbahçe sahasında Zorya Luhansk’ı konuk ediyor. Spor severler karşılaşmanın hangi kanalda saat kaçta canlı yayınlanacağını merak ediyorlardı. Canlı yayın bilgileri açıklandı. Peki Fenerbahçe Zorya Luhansk UEFA maçı hangi kanalda ne zaman, şifreli mi?

Fenerbahçe Zorya Luhansk maçı ile UEFA Avrupa Ligi’nde kritik öneme sahip bir mücadeleye çıkıyor. UEFA Avrupa Ligi’nde grubunda lider olan Fenerbahçe, geçtiğimiz karşılaşma da sahasında Manchester United’ı mağlup etti ve grup liderliğine yükseldi. Peki Fenerbahçe Zorya Luhansk UEFA Avrupa Ligi karşılaşması ne zaman oynanacak, hangi kanalda yayınlanacak? İşte mücadele öncesi detaylar

REKLAM ALANI

Fenerbahçe Zorya Luhansk UEFA maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe Zorya Luhansk maçı 24 Kasım Perşembe günü saat 19:00’da başlayacak. Karşılaşma TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak

Fenerbahçe ara vermedi

Sarı-lacivertliler, UEFA Avrupa Ligi’nde Zorya ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi A Grubu’nda 24 Kasım Perşembe günü Ukrayna ekibi Zorya ile evinde yapacağı 5. hafta maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında dün Galatasaray’ı 2-0 mağlup eden sarı-lacivertliler, Zorya maçı öncesi ilk antrenmanını Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptı. Teknik direktör Dick Advocaat yönetimindeki antrenmanda Galatasaray karşılaşmasında forma giyen futbolcuların yenilenme çalışması yaptıkları bildirildi. Diğer oyuncuların ise koşu, pas, taktik çalışmalar ve dar alanda yapılan çift kale maçlarla idmanı tamamladıkları belirtildi. Sarı-lacivertliler, hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanlarla sürdürecek.

Fenerbahçe-Zorya maçına Avusturyalı hakem

Karşılaşmayı, Avusturya Futbol Federasyonundan Harald Lechner yönetecek. Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi A Grubu 5. haftasında Ukrayna temsilcisi Zorya ile yapacağı karşılaşmada, Avusturya Futbol Federasyonundan Harald Lechner düdük çalacak. Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, 24 Kasım Perşembe günü Ülker Stadı’nda oynanacak Fenerbahçe-Zorya müsabakasını, hakem Harald Lechner’in yöneteceği, yardımcılıklarını ise Andreas Heidenreich ve Maximilian Kolbitsch’in yapacakları belirtildi. Müsabakanın dördüncü hakeminin Andreas Staudinger olacağı, ilave yardımcı hakemlik görevlerini ise Alexander Harkam ve Julian Weinberger’in üstleneceği aktarıldı.

Haber , Türkiye , Haberler , Son Dakika , Son Dakika Haberleri fenerbahçe , zorya Luhansk , uefa avrupa ligi

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.