Fenerbahçe 2-0 Galatasaray / MAÇIN ÖZETİ

21.11.2016
526
Fenerbahçe 2-0 Galatasaray / MAÇIN ÖZETİ
REKLAM ALANI

Fenerbahçe 2-0 Galatasaray / MAÇIN ÖZETİ

Spor Toto Süper Lig’de 11. haftanın en önemli maçında Fenerbahçe, Galatasaray’ı 2-0 mağlup etti. Ülker Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada Fenerbahçe’yi 3 puana taşıyan golleri Robin van Persie (Dk.45 ve 78 penaltıdan) attı. Fenerbahçe bu sonucun ardından puanını 21 yaparak zirveye yaklaşırken, üst üste 3. maçını kaybeden Galatasaray 20 puanda kaldı.

Stat: Ülker
Hakemler: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, Neustaedter, De Souza, Alper Potuk (Dk. 90+1 Salih Uçan), Volkan Şen (Dk. 85 Emenike), Sow, Van Persie (Dk. 85 Chahechouhe)
Galatasaray: Muslera, Sabri Sarıoğlu, Serdar Aziz, Hakan Balta, Carole, Tolga Ciğerci, De Jong, Sinan Gümüş (Dk. 46 Yasin Öztekin), Sneijder (Dk. 66 Podolski), Bruma, Eren Derdiyok (Dk. 71 Cavanda)
Goller: Dk. 45 ve Dk. 78 (Penaltıdan) Van Persie (Fenerbahçe)
Sarı kartlar: Dk. 16 Sinan Gümüş, Dk. 29 Carole, Dk. 41 Tolga Ciğerci, Dk. 72 Cavanda, Dk. 73 De Jong, Dk. 76 Serdar Aziz (Galatasaray), Dk. 24 Van Persie, Dk. 37 Skrtel (Fenerbahçe)

REKLAM ALANI

Dilmen: Beşiktaş, G.Sarayı böyle yakalasa…
Dilmen: ‘Beşiktaş, G.Saray’ı böyle yakalasa…’
Fenerbahçe 2-0 Galatasaray / MAÇIN ÖZETİMAÇIN GOL POZİSYONLARI
45. dakikada Alper Potuk’un pasıyla sağdan ceza alanına giren Şener Özbayraklı, pasını penaltı noktası civarındaki Van Persie’ye aktardı. Hollandalı oyuncu, yerden gelen topa bekletmeden yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu: 1-0.
76. dakikada Tolga Ciğerci’nin geri pasında topu ayağından çıkarmakta geciken Serdar Aziz’e iki Fenerbahçeli futbolcu baskı yaptı. Bu oyunculardan De Souza, meşin yuvarlağı ceza sahası içinde kaparken, Serdar ile girdiği ikili mücadelede yerde kaldı. Bunun üzerine hakem Cüneyt Çakır, penaltı kararı verdi.
78. dakikada penaltı atışını kullanan Van Persie, meşin yuvarlağı kaleci Muslera’nın solundan filelerle buluşturarak, kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti: 2-0.Fenerbahçe 2-0 Galatasaray / MAÇIN ÖZETİFENERBAHÇE, KADIKÖY’DE 11 YILDIR DERBİ KAYBETMİYOR
Fenerbahçe, son 11 yılda Kadıköy’deki lig derbilerinde Galatasaray ve Beşiktaş’a karşı yenilmedi. Fenerbahçe, Ülker Stadı’ndaki lig karşılaşmalarında Galatasaray’a 18, Beşiktaş’a ise 12 maçtır mağlup olmadı. Sarı-lacivertliler, Kadıköy’deki lig maçlarında Galatasaray’a karşı son yenilgisini 22 Aralık 1999, Beşiktaş’a ise 17 Nisan 2005 tarihinde aldı.

Aziz Yıldırımı coşturan gol
Aziz Yıldırım’ı coşturan gol
ALPER POTUK SÜPER LİG’DE 200’ÜNCÜ MAÇINA ÇIKTI
Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk, Spor Toto Süper Lig’de 200’üncü maçına Galatasaray derbisi ile çıktı. Süper Lig’de ilk kez 2009 yılında forma giyen Alper, ikinci dalyasını derbi maçta yaptı.

Rasim Ozan Kütahyalı canlı yayında kendini kaybetti
Rasim Ozan Kütahyalı canlı yayında kendini kaybetti
GALATASARAY’IN HASRETİ 18 YILA ÇIKTI
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında 2-0 yendiği Galatasaray’a karşı Kadıköy’deki yenilmezlik serisini 18 yıla çıkardı. Ülker Stadı’nda Galatasaray’ı 2 golle geçen sarı-lacivertliler, son olarak 22 Aralık 1999’da 2-1 yenildiği rakibine iç sahada yine galibiyet sevinci yaşatmadı. Fenerbahçe 22 Aralık 1999’dan sonra Galatasaray’la Kadıköy’de oynadığı 3’ü Türkiye Kupası, 18’i de lig olmak üzere 21 resmi maçta kaybetmedi. Bu maçlarda Fenerbahçe 15 galibiyet elde ederken, rakibiyle 6 kez de berabere kaldı.

Fenerbahçe 2-0 Galatasaray / MAÇIN ÖZETİİKİ TAKIM SAHAYA 15 TEMMUZ PANKARTI İLE ÇIKTI
Fenerbahçe ve Galatasaraylı futbolcular sahaya ”15 Temmuz’u Unutmayacağız” yazılı pankart ile birlikte çıktı. Fenerbahçeli taraftarlar ise bu esnada ”Mustafa Kemal’in Askerleriyiz” sloganları attı.

Volkan Demirel: Maçta yere bile yatmadım…
Volkan Demirel: ‘Maçta yere bile yatmadım…’
YERLİ VE YABANCI BASINDAN DERBİ İLGİSİ
Fenerbahçe il Galatasaray maçına basın mensuplarının ilgisi yüksek oldu. Maçta yerli basın mensuplarının dışında Çin, Norveç, Hollanda, İtalya ve Avusturya’dan da medya mensupları yer aldı.

Fenerbahçe 2-0 Galatasaray / MAÇIN ÖZETİ

Haber , Türkiye , Haberler , Son Dakika , Son Dakika Haberleri fenerbahçe , galatasaray , derbi , fenerbahçe galatasaray maçı , süper lig

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.